Pau Nin

Barcelona,

4 Relats, 20 Comentaris
15875 Lectures
Valoració de l'autor: 8.33

Biografia:
Pau Nin (Barcelona, 19XX) és un autor paradigmàtic dintre dels cercles d'autors desconeguts. (...) La seva extensa obra, que podria arribar a veure la llum durant els propers anys, resta per ser traduïda a catorze idiomes, entre ells el xinès i el rus. (...) Lluny de convertir-se en un fenòmen mediàtic en la línia dels altres nous autors del moment, P.Nin ha escollit la discreta força del conte com únic medi per arribar al lector (...)

(Extracte de la Biografia de l'autor publicada al semanari "El Cinquè Gat", febrer de 199X)

Últims relats de Pau Nin

 • L'encantador de serps (III): La Noia Dolça

  Pau Nin - 08-02-2007 - 1578 Lectures - 0 comentaris
  Temps estimat: 1 minut

  S'esmuny entre els llençols quan trenca l'alba. Seu vora el llit (tot alt i ferm, d'aquells de l'àvia) i amb ulls mig clucs, s'aixeca lenta, i es renta la cara dolça, tot de puntetes, sempre descalça. més

 • A dos d'una (Diàleg)

  Pau Nin - 10-08-2004 - 1895 Lectures - 3 comentaris
  Temps estimat: 5 minuts

  - Hola... Quant val? - El què? - Una capseta d'allò d'allà... - Quant val o quant costa? (...) més

 • L'encantador de serps (II): el Pintor Mediocre

  Pau Nin - 01-04-2004 - 5625 Lectures - 5 comentaris
  Temps estimat: 3 minuts

  Al carrer Petritxol passa les tardes el pintor mediocre. Allà, la llum és grisa: els dies d'hivern, el tènue sol es fon a les teulades lliscant parets avall, difuminant-se, desfent-se, perdent tota intensitat en arribar al terra, fred i aspre. L'aroma és de xocolata negra, de cacau i de nata. més

 • L'encantador de serps (I)

  Pau Nin - 15-01-2004 - 6777 Lectures - 12 comentaris
  Temps estimat: 4 minuts

  L'encantador de serps viu en un pis petit d'un edifici estret, a un carrer estret del casc antic. En algun racó... més

Últims comentaris de l'autor

 • Pau Nin | 28-06-2004

  Benvolgut Estemariu, l'has clavat: realment fas ràbia. L'has escrit, potser, en una sala d'espera del Prat? Felicitats pel ritme, pel to... tens talent! Ànim i continua escrivint!

 • Pau Nin | 09-06-2004

  Heribert
  Crec que amb els teus comentaris passes la frontera de la injustícia amb una plataforma que ens ha permès compartir amb molts altres aquells textes que d'altra forma difícilment haurien pogut sortir del nostre cercle més íntim.

  Internet és lliure, es pot publicar i navegar per on vulguis, però des del moment que ens posem sota el paraigües d'una web, hem d'acceptar les regles del joc. En aquest cas, crec que les fronteres editorials són prou àmplies i jo personalment em sento molt còmode, ni censurat, ni incomprès.

  Per això recolzo als editors: tots hem publicat coses (alguns més que altres, i aquí t'he d'agrair les 30 estones que ens has fet passar), però entendre que la pàgina ha d'estar absolutament a la nostra disposició i publicar tot allò que volguem és confondre ús amb abús.

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: