Foto de perfil de Keops ben Iesha

Keops ben Iesha

Illes Balears,

3 Relats, 34 Comentaris
5055 Lectures
Valoració de l'autor: 9.74

Biografia:
Vaig néixer a Palma de Mallorca un 11 d'agost del 52. He escrit des del catorze anys. Sóc més un trobador que un poeta. Vaig crear uns quaderns que regalava personalment amb el nom "poesia al carrer". Avui en dia escric en el setmanari Sóller, tinc una secció fixa que és diu "Espai per la reflexió". Sóc terapeuta deReiki nivell 2, treballo les flors de Bach i l'aromaterapia.
També escric a 4 pàgines i a dues revistes electròniques.M'encanta quasi tota la música i toc la flauta travessera i un poc la guitarra.
Escric perquè crec amb l'èsser humà. A vegades ho faig com a auto teràpia.

Un dels poetes que més admir és Miquel Martí i Pol. La meva filosofia poètica es resumeix en un fragment d'un poema meu: "És injust que el qui porta l'eterna cançó ho faci en veu baixa".

Jkeops@hotmail.com

Últims relats de Keops ben Iesha

 • Cinc minuts de silenci ¡

  Keops ben Iesha - 14-03-2005 - 1462 Lectures - 11 comentaris
  Temps estimat: menys d'un minut

  Un espai de temps petit per reflexionar. No és imprescindible però a vegades serveix de molt. Tindriem que v iure espais més gran de temps per a prendre consciència i intentar modificar el que estigui al nostre abast. Al manco prendre consciència de que succeiex. Ja és una primera passa per intentar modificar-lo més

 • Un any de l'atemptat

  Keops ben Iesha - 11-03-2005 - 1457 Lectures - 8 comentaris
  Temps estimat: 1 minut

  En el primer aniversari de la barbaritat de l'11 M, m'havia proposat no escriure res sobre ell, ja que amb el poema que vaig escriure "L'atemptat" descrivia la barbàrie. Però vist com ha passat aquest any i com han actuat les forces polítiques he sentit que tenia que transcriure la meva decepció. més

 • Missatger de la Torxa (dedicat a Conxa Forteza)

  Keops ben Iesha - 03-03-2005 - 2136 Lectures - 15 comentaris
  Temps estimat: 1 minut

  Després de llegir en el Fòrum l'estat ànimic de la Conxa Forteza, l'hi he volgut fer un regal. Aquest poema. De totes maneres, també va destinat a tots els relataires i tal volta a qualsevol ésser humà que estigui passant un insntant de crisi. A la fí de que la superi i retorni més fort i més brau. més

Últims comentaris de l'autor

 • Keops ben Iesha | 04-03-2005 | Valoració: 9

  que li donen les gràcies a la Vida de cada insntant que ens permet. Tant de les alegries com del desencisos. Tot és Vida, com dius per creixer, per èsser més nosaltres mateixos de cada dia. M'ha encantat la musicalitat dels teus mots, que sent que transcrius uns sentiments universals.
  Gràcies per aquest poema .
  Et seguiré llegint , ja que crec que aquesta semana et toca el Coment.
  Una forta aferrada pel coll.
  Josep-Keops

 • Keops ben Iesha | 03-03-2005 | Valoració: 9

  Entranyable que ens hagis dedicat aquest preciós poema. On la felicitat dius que és troba amb les petites coses, amb els sentiments més nets, i tens tota la raó del món. Com també crea felicitat el que tu ens ho hagis dedicat a mi i a la trole, que per cert esta contentissima i t'envia una forta aferrada pel coll i una besada molt gran.
  La veritat és que no costa gaire repartir una mica de felicitat i harmonia, tot és posar-s'hi.

  Be , una besada i segueix escrivint aquests relats tan macos i tan sentis

  Josep-Keops Ben Iesha

 • Keops ben Iesha | 01-03-2005 | Valoració: 9

  d'una espera malgrat et faci por el fet de retrobar-lo.
  La sensació de soledat la desrius perfectament, trob que està molt ben desenvolupat.
  No et coneixia, i avui recercant a l'arxiu d'autors he vist el teu nom, i mira casualitat (si és que realment n'existeixen) , és el títol d'un dels meus darrers poemes dedicat a Ramón Sampedro, i que és titula "Mar endins".
  Per cert, et faig una proposta pel títol del teu relat
  "estimant un record".
  Una aferrada i t'aniré llegint
  Keops ben Iesha