Josep Vila Puigvila

Barcelona,

3 Relats, 12 Comentaris
12897 Lectures
Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
"Quan en va fer 13 va pegar una estirada tremenda que havia de deixar-li la figura despinguellada de per vida. En pocs mesos, de marrec escanyolit se convertí en un pal de gànguil, però la crescuda el deixà només que amb la pell i l'os, sense una filagarsa de polpa, esllanguit com una saca buida, amb el cap menut, menut, el cabell destenyit i escàs, el pit ensorrat i l'esquena més planera que el palmell de la mà." (V. C.)

Últims relats de Josep Vila Puigvila

Últims comentaris de l'autor

  • Josep Vila Puigvila | 28-08-2004 | Valoració: 9

    Hola, peres (no sabia si podia desvelar en un espai públic com aquest qui hi ha rere el teu pseudònim, o sigui que he optat per respectar la voluntat de l'autor),

    Em sembla que sí, que he lligat caps, i que t'he reconegut. No esperava trobar-te aquí, de debò, però me n'alegro. L'enhorabona per la qualitat d'algun dels teus textos i un vot en contra de l'ofici --no de les persones, que tothom es guanya la vida com pot, tu-- de tertulià. Suposo que si el pobre Tertul·lià aixequés el cap i veiés el panorama, se'n tornaria a tota màquina cap al sot a continuar criant malves.

    Gràcies a aquest en qui més o menys creus, la meva salut, diguem-ho així, progressa adequadament.

    A reveure,

    Josep