Detall intervenció

Vinga va!!! i si ens plantegem un àpat junts?

Intervenció de: Akeron343 | 08-11-2018

Potser acabo de caure de l'arbre i ja s'han plantejat infinitat de sopars... anava a dir literaris, però això segurament m'exclouria. De fet el format m'és ben igual. Qui diu sopar a Barcelona, podria ser esmorzar al cim del Taga o arrosset al Delta de l'Ebre.

El fet és que a vegades, llegint relats penso... i de les poques vegades que penso, algunes em dic "ostres... (o bé ostiasannnta!!... que cadascú trii), com m'agradaria conèixer aquest relataire".
Som gent molt diferent, de formes d'expressió literària molt diferent, amb vides diferents, amb caràcters, sensibilitats, desitjos i inquietuds diferents, però tots hem anat a confluïr en aquesta web, compartim aquest espai.

Penso que tots tenim el nostre punt diguem-ne "peculiar" i això em fascina, em meravella i m'intriga... I que sortiria una foto "per llogar-hi cadires".

Per obrir foc, us plantejo un dinar el dia 6 de Desembre (primer dia del pont), a Barcelona (tirant a lo pràctic). Si us sembla bé la proposta, responeu aquest missatge, indicant Pseudònim, Població d'on sortiu (per la possibilitat de compartir cotxe/transport), i proposta d'àpat.

Què us sembla? us abelleix?

Bé, penseu-hi i proposeu alternatives, tot tenint presents els conceptes auto-gestió (pel tema transport) i low cost (pel temaaa...low cost).

Vinga va


Respostes

  • RE: Vinga va!!! i si ens plantegem un àpat junts?
    Mena Guiga | 08/11/2018 a les 13:11
    Jo sóc més d'esmorzars. Apart, que sóc vegana. A mi m'agrada de seure i parlar, més que d'estar pendent de tres plats i postres. Coses de ser bruixa de rierol!

    Mena i germanes dixit
  • RE: Vinga va!!! i si ens plantegem un àpat junts?
    Lecram | 08/11/2018 a les 15:20
    Quina llàstima que estigui tan lluny en aquests moments... i encara hem queda una mica per tornar...em sembla una proposta molt bona.

    Crec recordar que fa forces anys s'havien fet alguns sopars, no vaig poder-hi participar, però em reitero en que son una molt bona cosa...

    Com bé dius Akeron..."Som gent molt diferent, de formes d'expressió literària molt diferent, amb vides diferents, amb caràcters, sensibilitats, desitjos i inquietuds diferents, però tots hem anat a confluïr en aquesta web, compartim aquest espai." i de ben segur que en sortiria una bonica fotografia.

    Esperant que si el feu, sigui un bon àpat, amb sana enveja us pensare i si es converteix en tradició espero poder participar-hi algún dia.

    Una forta abraçda

    Lecram

  • vols gresca?
    Xolnir de Groc | 09/11/2018 a les 20:47
    Jo que ja sóc gat vell i sideral (com el doraemon gairebé) a les últimes trobades relataires que es feren fa ja anys, molts cops es feien amb un repte, o sota un repte, i es solia quedar ala ciutat d'algun dels relataires, Vilanova i la Geltrú, Calafell, Manresa, Mataró i també a Barcelona. Jo vaig anar a la megatrobada, va ser poc abans del nadal i varem ser uns quaranta, en un restaurant de Gràcia.

    Quins temps aquells!

    Ara, m'hi jugo un pinyol que tot just serà una taula rodona, perquè el fòrum, i disculpa, però està molt compartimentat, separat, i poc visitat. Es pot aprofitar alguna presentació de l'ARC per anar després a dinar. Si ho feu així, encara potser sereu uns quants i ara aviat hi ha la presentació del llibre de la marató, ara no sé quant.
    Ja diré a la gent de l'associació que pengi detalls.

    Xolnir d'Styr
  • RE: Vinga va!!! i si ens plantegem un àpat junts?
    Nil de Castell-Ruf | 11/11/2018 a les 02:43
    A mi em plauria molt compartir emocions literàries amb alguns relataires. El problema és que alguns, també jo, ens donem a conèixer sota una identitat fictícia. Conèixe'ns podè trencaria la màgia que suposa no revelar d'identitat. Jo sóc del parer d'aplegar-nos pocs i ben convençuts. Res d'un restaurant on atipar-se de menjar..., res d'un local sorollós, res d'un establiment lleig , vulgar o concorregut... Jo proposo un lloc màgic, cèntric, elegant... i en sé d'un per a poca gent, que ens deixaria a tots meravellats. Aquest espai em fa recordar molt a un antic saló de música. Nil.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.