Detall intervenció

"El calaix dels escriptors" entrevista a Sílvia Romero

Intervenció de: Llibre | 12-04-2015


La secció “El calaix dels escriptors”, dins el blog de la Biblioteca Ilturo, de Cabrera de Mar, publica l’entrevista a l’escriptora Sílvia Romero (o sigui, jo, la Llibre).

Si voleu llegir-la... cliqueu aquí

A acabar de passar un bon cap de setmana!

Llibre
**


Respostes

  • RE:
    aleshores | 13/04/2015 a les 12:59
    Sí que t'has explicat. Gràcies. Ja comentaràs, algun dia, el perquè concret d'aquesta selecció de tres autors que cites.

    • RE: RE:
      Llibre | 13/04/2015 a les 18:08


      Bé... de fet i tal com comento, aquesta és una pregunta que em fan sovint en entrevistes, xerrades, clubs de lectura... I sé molt bé que no sempre contesto exactament el mateix. Però també sé molt bé que aquestes referències que indico són habituals en les meves respostes.

      Shakespeare em va fascinar quan vaig entrar a llegir-me tota la seva obra. Suposo que un motiu és que això ho vaig fer quan tenia al voltant dels 14 anys, i per a mi va ser tota una descoberta. Quant a Mercè Rodoreda, he de dir que a pesar de tenir novel•les que m’agraden més que altres, en general em captiva la seva narrativa, el seu estil, i sobretot la construcció dels seus personatges. I per acabar, he de confessar que vaig arribar a aquesta novel•la en concret de Ray Bradbury després d’haver vist la magistral (per a mi) adaptació cinematogràfica, i el món que planteja al voltant dels llibres crec que no és, ni de bon tros, tan allunyat i fantàstic com de vegades volem creure.

      Sí, més o menys aquest seria el motiu de la selecció que he fet. Però repeteixo: és molt probable que en una altra entrevista n’afegeixi algun més.

      Gràcies per llegir-me.

      Llibre
      **

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.