Foto de perfil de Marc Compte G

Marc Compte G

1 Relats, 1 Comentaris
734 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Nascut al 1993 i estudiant d'història, escriure s'ha convertit en quelcom essencial, una forma per expressar tot un conglomerat de sentiments.

Un acte necessari quan un tendeix a la introspecció com és el meu cas. Els sentiments, les paraules, les pors, les angoixes igualment les esperances, les alegries i altres elements positius queden a dins, però arriba un punt que bloquegen la ment impedint la fluïdesa del pensament i per tant la correcta gestió dels sentiments.

És en aquest punt quan apareix la sensació de descontrol vers el propi cos; les emocions es desfrenen sense que res les pugui retenir, convertint-se, hom, en una mena de vaixell a la deriva sense patró que el guiï.

Esdevé, doncs, cabdal dita mesura que podríem definir com a a mesura “d’higienització mental”.

A més a més, tímid fins a l'extrem, no tinc precisament el do de l'eloqüència oral. Conseqüentment, havia de ser l’escriptura aquesta via d’escapament. A més a més, probablement fos la més lògica.
Una modalitat que requereix, ordre, meticulositat, tranquil·litat i permet una reflexió acurada tanmateix una adequada maduració del pensament no és, potser, la que més s’adiu al meu caràcter?


Per a qualsevol comentari més personalitzat o simplement per petar la xerrada anoto el meu mail: mcom_07@hotmail.com

Últims relats de Marc Compte G

  • L’antiquíssim conte del carro i el metro

    Marc Compte G - 10-04-2016 - 734 Lectures - 1 comentaris
    Temps estimat: 64 minuts

    La joventut constitueix una etapa on la fogositat així com la passió pròpies de l'edat impulsen l'individu a la cerca d'amor. Per alguns afortunats assolir-ho és bufar i fer ampolles. Per a d'altres un simple subterfugi per la pràctica de sexe indiscriminat. Tanmateix, hi ha individus per als més

Últims comentaris de l'autor

  • Marc Compte G | 09-04-2016

    M'agrada com planteges el personatge. Algú ferit profundament, motiu pel qual viu aïllat, sempre al marge, sense cridar l'atenció i fastiguejat amb la seva existencia.

    Tanmateix, fas que mostri un cert atisbe d'esperança, tan en el moment en que desitja demostrar que és més del que és, com en el final, quan pren consciència que ha de donar un gir radical a la seva vida.

    Podries tractar d'escriure'n una continuació. El text te ganxo, a més, el marc històric en el qual l'emmarques és prou apassionant.

    Salutacions !