Foto de perfil de Els contes de la Meiga

Els contes de la Meiga

18 Relats, 19 Comentaris
14860 Lectures
Valoració de l'autor: 9.63

Biografia:
Durant un viatge a Galicia, ara ja fa temps, la meva millor amiga va signar una postal en nom de totes dues com "as meigas". Allò em va agradar tant que el malnom se m'ha quedat i encara avui els meus amics em coneixen amb aquest sobrenom. Essent lluny de Catalunya per aquells àleas de la vida, aquesta web i Internet en general em permeten de seguir mentalment a casa. Aquest aliatge fet de records i melangia és el que hus ofereixo ara amb aquests contes. Un bocinet de mi que segueix a Catalunya.

Últims relats de Els contes de la Meiga

Últims comentaris de l'autor

  • Els contes de la Meiga | 16-05-2015 | Valoració: 10

    Reflexes la realitat amb mots d'avui, demostrant un cop més que la poesia és viva i plena de sentit en aquesta época nostra tant turbulenta.

  • Estic impressionada per la teva sensibilitat. Per a algu que viu fora de Catalunya és impressionant veure l'impacte de la crisi, gent dutxant-se a la platja... M'agrada la teva manera d'escriure.

  • Es dur de suportar, per a mi, el Nadal és mort. Ja no té sentit.

  • No puc afegir res més. Fas crèixer la tensio com ningu. Un s'hi sent. El final, completament inesperat i genial.

  • Hola, et confesso que he començat a llegir el teu relat atreta pel nom, perquè és el meu, jo em dic Mireia. Volia saber què pot inspirar el meu nom a un home, el que no m'imaginava és que fos una nena, i ficticia. Pero m'ha agradat molt, sobretot al principi, amb la descripcio de la vida de vacances. Pero hi ha un moment que es fa una mica llarg, quan l'home va caminant cap a la casa de colonies i fas una descripcio idilica, potser massa, de la vida de pagès. De tota manera, m'ha agradat, sobretot el final. Mireia

  • Jo també soc fora des de fa deu anys. Pero l'amor de la nostra llengüa ens fa suportar l'absència. Catalunya segueix existint. I si mai decidim tornar, ens estarà esperant.