Detall intervenció

Web taller actualitzada (crec)

Intervenció de: pseudo | 07-05-2007


Bones,

He afegit els relats que em veu indicar, i espero no deixar-me'n cap (perdoneu el retard, però aquests darrers dies m'era complicat actualitzar-la)

Sobre els problemes que comentaveu:


  • Amb internet explorer marca que hi ha errors a la plana, si feu servir firefox no haurieu de tenir cap problema. Segons l'internet explorer la línia de codi que causa el problema és la següent: i al caràcter 213, caràcter inexistent...
    A més a més a la còpia local no em dòna cap error.

  • Sobre que no es pot veure la part inferior de la web. Aquest problema passava principalment amb Internet explorer, es deu a que és complicat barrejar mides en píxels i %, doncs depén molt de la resolució i el tamany de la finestra. He afegit un petit marge inferior, i he disminuït el percentatge del bloc dret, si algú encara té aquest problema que m'ho comuniqui.

  • Com veieu la majoria de problemes surten amb Internet explorer, jo no el faig servir gairebé mai. El navegador recomanat és el firefox, amb el que s'ha mirat realment que funcioni el web.




    Respostes

    • RE: Web taller actualitzada (crec)
      pseudo | 07/05/2007 a les 09:11

      La línia que dona error, que no es veu adalt és:

      <
      >

      I gràcies per avisar dels problemes, si no t'avisen dels errors i problemes és impossible veure'ls tots!
      • RE: RE: Web taller actualitzada (crec)
        pseudo | 07/05/2007 a les 09:12

        a veure si ara surt...
        /
    • sobre les modificacions:
      kispar fidu | 07/05/2007 a les 13:07

      ok, ara m'ho miraré! ;)

      Clar, jo sóc usuària molt freqüent de l'explorer... ja ho sé, hauria de passar-me al programari lliure... però amb el firefox encara no m'hi avinc massa jeje

      Ja que hi som, una "nova pregunta": com és que al web no hi surten els grups de la Ronda1?

      apalins, ja està! "ja callo!" jejeje :)

      ens veiem!
      ciao,
      Gemm@
      • RE: sobre les modificacions:
        pseudo | 07/05/2007 a les 15:20

        La ronda 1 no hi surt per diversos motius, el primer és que no existia la web quan es va engegar això del taller, sinó que es va fer a la segona ronda. Desprès tampoc veia la necessitat de "que hi fossin totes" , i tampoc no hi havia enllaços als relats, només al autor. Com que comportava certa feina, i la intenció basicament era evitar haver de posar recordatoris constantment al fòrum, em va semblar que no valia la pena.

        I pel que fa l'ús d'Internet Explorer, i software privatiu, només et dic que cadascú fagi servir el que li sembli més convenient. La gràcia està en no obligar a algú a obrir qualsevol tipus de fitxer amb un software determinat. Això si, pagar pel Windows Vista no val la pena :P.


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.