Detall intervenció

TERRA DE FANG. PER AL·LUSIONS (I MENCIONS)

Intervenció de: brumari | 19-12-2007


Jo hi era, i la informació facilitada pel Jeremies és molt exacta.

La Tere i jo vam seure a la taula dels premiats, gent interessant i afable, sobretot el poeta, Josep Fàbrega, amb qui sèiem de costat. Al guanyador de narrativa, Lluís Vilarrasa, vaig tenir-lo una mica lluny.

Per orientació dels suspicaços, puc dir-vos que, segons paraules de l'autor, el seu relat parla d'un escriptor que rep el Nobel i que es converteix en víctima de l'enveja dels col·legues. Pot ser real com la vida.

L'ambient va ser amable i amè. El delta de l'Ebre, magnífic. Digne de ser visitat.


Respostes

  • Hola, Brumari!!
    copernic | 19/12/2007 a les 17:02

    Ahir vaig parlar una altra vegada amb l'ajuntament de L'Escala i la cosa encara està encallada. Em sembla que sense presses començaré a moure'm una mica per aquí a Girona, de moment sense concretar dates, és clar, però ja et dic que vaig veure l'assumpte una mica malament. Segons sembla, l'any que vé no ho volen fer en les mateixes dates i a més, com que han canviat els regidors hi ha una mica d'enrenou.
    Que et semblaria la possibilitat de presentar- lo també a Blanes? Jo crec que l'èxit estaria assegurat i res més lògic que fer-ho en el lloc a on viu el guanyador del premi. Per cert, també es podria parlar amb el mateix Víctor Mora. En fi, projectes que tinc al cap encara que sempre hauriem de parlar amb L'Escala abans de concretar res.
    Ja em diràs la teva opinió.
    T'envio una forta abraçada i et desitjo un bon Nadal!!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.