Detall intervenció

secundu l'opinió

Intervenció de: ThomasTurner1985 | 04-09-2008


esta prácticament tirat que els poemes d'un siguin finalistes. 3 intents de 3 i sense gaire esforç. El que volen es que paguis per veure el teu poema suposadament publicat i els hi prerguntes sobre el tema i ells fan mutis


Respostes

  • JAJAJJAAJAJAJAAAAAA!
    gypsy | 04/09/2008 a les 15:59

    ""cacer". FALTA GARRAFAL. Pero eso no es todo, el poema sigue:

    juntos jugemos al juego de LAMOR en contre CARIZIAS que no ABIA sentido ASTA que un espacio en blanco me cogio por sorpresa era soledad preguntando por el lazo que nos unia I EN TON CES pude DAR ME quenta que yo no te queria PORESO ABLE con regreso I QISO que me QUE MARA en el IN FIERNO SOLA ENTE supe pensar en ti en diez minutos I AORA soledad me da la mano en busca de la niña de mis ojos firmado ALGIEN que no TUBO amor en el regreso del camino no son ojos los de qual bestia surge FURRIA no sonojos los que tal desprecia el amor pero solo por ti BIBRE SOI una sim ple ficha en tu tablero sin sentido de cabeza APIES pero REO que se que contar en BUSA poesia i PORESO relato mi historia. I caricia...."

    Ho trobo almodovarià!, hahhaaha!
    deuen ser una colla d'analfabets bojos!

    • RE: Ai, paisà! Supose que eres 'concursant'
      rnbonet | 04/09/2008 a les 18:26

      Això et passa per fiar-te la la gent aqueixa de l'oest! Què no has vist les pel·lícules aquelles en les quals no queda cap indi? Almenys, sencer i sense canviar d'idioma.
      • RE: RE: Ai, paisà! Supose que eres 'concursant'
        RFS1984 | 04/09/2008 a les 20:28

        Tota la raó del món. Per una volta que faig algo en la "lengua del imperio" va i me la foten ben fotuda. L'únic bo va ser que mirant el llistat de poemes participants en vaig vore un del Gerard Vila Nebot que em va paréixer fantàstic. I, cercant al Google, informació sobre el Gerard vaig descobrir Relats en Català. Efectes col·laterals. Però, ara de veres, de ponent ni gent ni vent, ni RES!
  • RE: I pots seguir: ÉS INSULTANT...
    rnbonet | 04/09/2008 a les 18:37

    * ...que a C9 (televisió VALENCIANA) un 70% de la programació siga en castellà.
    * ...que a la majoria de papers oficials de la GV (Generalitat Valenciana) només et trobes "en vernacle" el títol i poca cosa més.
    * ...que el nostre idioma s'utilitze 'quasi exclusivament' per actes literaris -i pocs més-.
    *... que l'idioma de la major part dels 'polítics valencians', a les Corts, als mitjans de comunicació, siga el castellà.
    *... que....
    I per què seguir?
    • RE: RE: I pots seguir: ÉS INSULTANT...
      RFS1984 | 04/09/2008 a les 20:26

      Ja ho pots ben dir. Entre altres coses és insultant que es neguen a acceptar la unitat de la llengua catalana, que commemoren el 800 aniversari del naixement de Jaume I amb quatre actes el més amagats possible i oculten la catalanitat majoritària de la conquesta i repoblació del Regne valencià, etc.
  • secundu l'opinió
    ThomasTurner1985 | 04/09/2008 a les 19:52

    esta prácticament tirat que els poemes d'un siguin finalistes. 3 intents de 3 i sense gaire esforç. El que volen es que paguis per veure el teu poema suposadament publicat i els hi prerguntes sobre el tema i ells fan mutis

  • jups... doncs jo també hi vaig deixar-hi el meu granet!
    kispar fidu | 04/09/2008 a les 23:38

    de sorra...

    o de lletra...



    o potser de Llagrimeta?

    jups...!



    (el comentari te l'envien o no, però?)

    ostres... m'ho miraré amb calma!

    merci per la info!
    nanit,
    kispi

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.