Detall intervenció

RE: x EmmaThessaM, x manel, x Júbal, x joandemataro, x Alícia Gataxica (CREADORS DE REPTES), xel Fòrum i xels REPTES

Intervenció de: EmmaThessaM | 30-11-2011


M'alegro d'haver desfet el malentès.

Una abraçada.


Respostes

 • UN ACLARIMENT:
  llamp! | 29/11/2011 a les 01:43


  NO vull que em parleu de NORMES, de si us estan bé o no.

  VULL que em parleu de COM VA COMENÇAR TOT, de COM ES VA DUR A TERME EL PRIMER REPTE QUE VAU PROPOSAR, tan sols això.

  Una mica d’història, res, 4 línies, per tenir-ne una IDEA GENERAL i prou! Tan sols això.

  Gràcies. llamp!
 • Una veu del passat
  EmmaThessaM | 29/11/2011 a les 18:31
  Feia anys que no em connectava amb el meu nom de guerra. Hauria de ser un motiu d'alegria, però no ho és.

  Respecte el naixement del Repte, no et puc dir res més que el què ja apareix a la web d'inici d'RC i que trobaràs al següent enllaç del fòrum: AQUÍ.

  Respecte la pàgina d'inici que vols modificar, et pregaria, només, que tinguessis en compte tot el què em va costar en el seu moment que RC reservés aquest apartat de la web pel repte. No el podries respectar i demanar a Omatech que obrís un nou espai amb totes les modificacions que vols incorporar, si us plau?

  Potser et semblarà infantil, però el teu correu m'ha posat molt trista.

  RC està ple de records dels seus inicis que ningú no ha suprimit mai: el primer relat, la presentació dels creadors, el resum de la primera trobada,... Són racons que recorden la web que un dia va ser RelatsenCatalà. Per què vols eliminar l'inici del Repte? És una decisió votada per tots els reptaires? Tan poc valores l'esforç que hi va haver darrere de la creació del Repte? Les hores invertides? Les il·lusions? Hi eres tu quan als inicis només es presentaven una o dues persones per convocatòria? Recordes les idees de bombera? Recordes tot el què ens va costar que el projecte continués endavant? Has oblidat quantes vegades ens vam plantejar de tirar la tovallola?

  Saps perquè el Repte és una de les poques iniciatives sorgides del fòrum amb un enllaç a la pàgina principal d'RC?

  Féu el què us sembli, el Repte ha estat sempre dels participants del fòrum, però em posa infinitament trista que vulguis esborrar un dels records més preuats que tinc de la web. Només volia que ho sabessis.

  Sempre vostra,  EmmaThessaM
 • Emma:
  llamp! | 29/11/2011 a les 23:32

  Hi ha hagut un MALENTÈS per la teva part. Jo no parlo d’ELIMINAR, ni d’ESBORRAR ABSOLUTAMENT RES.

  Tan sols vull AFEGIR la informació de la creació dels DEMÉS REPTES. El fet que t’hagi fet arribar el correu i hagi penjat aquest post t’ha entristit, no sé perquè. HAURÍEM d’estar contents de poder AFEGIR la informació de la creació dels DEMÉS REPTES. Cadascun té la seva particular història i és bo que la sabem TOTS.

  NO PENSO CANVIAR EL TEU REDACTAT, QUE QUEDI CLAR, NO HO PUC DIR MÉS CLAR: NO VULL CANVIAR EL TEU REDACTAT, TAN SOLS AFEGIR LA INFORMACIÓ DELS DEMÉS REPTES, QUE EN SÓN 4 MÉS A PART DEL QUE VAU CREAR EL 2005.

  Jo he parlat de MODIFICAR, tu parles de MODIFICAR, però també parles d’ELIMINAR I ESBORRAR. Em sembla que et contradius, no és això?

  Imagino com de difícil va ser tirar endavant el REPTE, però ara, en plena CURSA DELS REPTES, sembla ser que els NOUS REPTES creats amb posterioritat també han agafat embranzida i cal TENIR-LOS EN COMPTE TAMBÉ. Està molt bé que tu siguis la creadora del PRIMER REPTE. Però hi ha ALTRES CREADORS DE REPTES, que també ES MEREIXEN L’ATENCIÓ DELS RELATAIRES.

  És per això que ja tinc informació de l’Alícia Gataxica (sobre el nanorepte), Júbal (sobre el melorepte) i joandemataro (sobre el minirepte). Tan sols em faltaria saber la informació del repte poètic visual (manel) per dur a terme el redactat FINAL que enviaré a RC, amb la intenció que el pengin. Com he dit en el meu post anterior i que SEMBLA que NO hagis llegit bé:

  1- Ja no és només UN REPTE, si no que ja en són UNS QUANTS.

  2- 2- ESTÀ BÉ QUE DIGUEU COM VA COMENÇAR TOT, JO NO HO TREURIA.

  3- PERÒ hi AFEGIRIA INFORMACIÓ de com es van crear els DEMÉS REPTES, o almenys, informació amb enllaços a tots els NICKS de REPTES.

  4- En definitiva, demano, suggereixo CANVIAR aquesta informació, per informació més actualitzada, cal estar al dia, crec.

  I COM VA DIR TIAMAT EN EL TEU PRIMER POST (EL 24/08/2005 A LES 22:04), QUE HE POGUT VEURE GRÀCIES AL TEU ENLLAÇ:

  Tiamat | 24/08/2005 a les 22:04

  que bé! hauríem de fer més reptes!


  ARA, NO NOMÉS HEM DE FER MÉS REPTES, SI NO INFORMAR-NE MILLOR SOBRE ELLS, TOTS ELLS (5 REPTES EN FUNCIONAMENT, QUE NO SÓN POCS).

  I CREC QUE FAIG BÉ I LA GENT M’HO AGRAÏRÀ, O S’AGRAÏRAN ELLS DE DISPOSAR D’AQUESTA INFORMACIÓ QUE CONSIDERO RELLEVANT. EL MEU ERROR HA ESTAT AVISAR-TE A TU TAMBÉ, PERQUÈ LA “FEINA” QUE DEMANAVA, TU JA LA TENS FETA, PER TANT NO T’AMOÏNIS GENS NI MICA I NO EM FAGIS CAS, PERQUÈ A VEGADES SÓC UNA MICA TORRACOLLONS!

  SALUT!
  rellamps!
 • RE: x EmmaThessaM, x manel, x Júbal, x joandemataro, x Alícia Gataxica (CREADORS DE REPTES), xel Fòrum i xels REPTES
  EmmaThessaM | 30/11/2011 a les 19:43

  M'alegro d'haver desfet el malentès.

  Una abraçada.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: