Detall intervenció

RE: Us ha passat mai?

Intervenció de: Underneath | 12-06-2007


per cert, tot i que sem faci boikot, aixo ho he escrit jo xD


Respostes

  • RE: Us ha passat mai?
    Underneath | 12/06/2007 a les 23:30

    per cert, tot i que sem faci boikot, aixo ho he escrit jo xD
    • RE: RE: Us ha passat mai?
      Anònim | 12/06/2007 a les 23:44

      jajaja Pregunta a Banedetti si ho va escriure sota llicencia GNU/GPL, potser tens sort... XD

      Bé, bromes a part, a vegades m'ha passat algo semblant, estic pensant en versos, i només em venen versos de cançons, tot i que normalment me'n adono a l'instant.

      A vegades també he tingut una idea genial, i després veig que això ja se li havia ocorregut a algú altre, et posaré un exemple:

      Fa temps vaig pensar que instal·lar un sistema operatiu és una tasca pesada i avorrida. Havia vist un DVD d'instal·lació del Mac OS X, i vaig veure que era una especie de LiveCD, així que vaig pensar... Si en aquesta mena de LiveCD li afegis la possibilitat de conectar-se a internet i un programa de missatgeria instantania, per una banda serviria per evadir-me de l'avorriment que es instal·lar el sistema operatiu i per l'altra, en cas de que l'usuari tingués algún dubte podria buscar ajut a través de la xarxa. Era una idea genial.
      Al cap de dos mesos, vaig rebre un e-mail d'un company que venia a dir "saps la idea aquella que vas tenir, doncs els d'Ubuntu ho han fet, ara mateix l'estic instal·lant i escrivint-te aquest e-mail".
      No era exactament el que jo havia pensat, però l'escència era la mateixa

      En fi, perdó per tot aquest rotllo.
      Bona nit
  • friki
    angie | 12/06/2007 a les 23:37

    tu? nooo pas!

    suposo que l'inconscient ens juga males passades i ens limitem a arxivar en la memòria quelcom que abans hem llegit... o potser no...

    petons xaval!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.