Detall intervenció

RE: RE: NANOREPTE - BASES

Intervenció de: Jimbielard | 05-07-2018

Sí joan, no ho poso en dubte. Segurament eren 20 paraules màxim i la meva interpretació era de 20 paraules minim i màxim ( que per a mi, és un repte molt més interessant).

Jimbie.


Respostes

 • Comentari
  Joan G. Pons | 05/07/2018 a les 11:40
  Jo sempre he llegit bases...30 paraules com màxim
  Joan
 • RE: NANOREPTE - BASES
  Joan G. Pons | 05/07/2018 a les 11:41
  Jo sempre he llegit bases de 20 paraules màxim. Joan
  • RE: RE: NANOREPTE - BASES
   Jimbielard | 05/07/2018 a les 12:01
   Sí joan, no ho poso en dubte. Segurament eren 20 paraules màxim i la meva interpretació era de 20 paraules minim i màxim ( que per a mi, és un repte molt més interessant).

   Jimbie.
 • RE: NANOREPTE - BASES
  Joan G. Pons | 05/07/2018 a les 11:46
  Faig referència als relats comentaris. No a nano nou. Joan
 • RE: NANOREPTE - BASES
  Anaïs | 05/07/2018 a les 16:58
  Hola molt bones a tots i a totes.
  Jo durant un temps també vaig participar-hi, més o menys des del 2012 fins al 2014, fins i tot vaig crear un perfil, el Nanorepte 2.0, com a continuació d'un altre en el que es recopilaven els nanos guanyadors de totes les convocatòries. Si hi vols fer una ullada, aquí el tens:
  http://relatsencatala.cat/autor/nanoreptes-2-0/1037977
  Durant tot el temps que vaig estar participant-hi mai en cap convocatòria es va suggerir que en algun moment hagués estat com tu dius, 20 paraules justes, sinó com apunta el company Joan, màxim 20 mots.
  Desconec si abans s'havia fet així. D'altra banda, sempre pot ser un repte buscar una frase enginyosa amb 20 mots justos.
  Tot i així, i amb la meva modestíssima opinió de relataire que fa temps que no participo, pregaria que ho deixéssim així, ja que quan passo per fer una ullada encara veig que a cops costa que els companys participin, per falta de temps, altres plataformes més modernes, etc.
  No sé com era quan hi eres tu, però quan hi era jo hi havia algun repte més que ara ha deixat d'existir, per falta de participació. El Nanorepte, com el Nipo i com el Repte Clàssic, són supervivents, encara hi són.
  Agafa-ho com una evolució, Jimbie, com la que tenen les llengües. Mira, sense anar més lluny, a "la meva època", al clàssic la persona que convocava posava dos o tres paraules obligatòries que havien de sortir al text, i si no em falla la memòria fins i tot diria que algun cop n'hi havia hagut de prohibides. Això també ha canviat (em sembla, si s'ha tornat a fer disculpeu, ja dic que tan sols faig una ulladeta de tant en tant).
  T'animo a participar al Nanorepte, igual que als altres, per contribuir a què segueixin existint.
  Un somriure,
  Anaïs
 • RE: NANOREPTE - BASES
  Vicent Terol | 07/07/2018 a les 12:25
  No recorde haver vist unes bases així. Em sembla interessant la idea. Tot i això, com diu la companya Anaïs, potser ara mateix no és el millor moment per proposar canvis que puguen afectar la participació. De moment, el Nanorepte sobreviu...

  No sé si coneixeu els "Seísmos" de Javier Puche. Textos escrits amb sis paraules. Microrelats? Entre els experts, hi ha diversos punts de vista sobre si s'ajusten al gènere. En tot cas, són creacions molt interessants. Us deixe alguns exemples:

  "Rompen a llorar los niños disecados".

  "El árbol milenario rugió de hastío".

  "El gobierno cortó la luz cósmica".


  Abraçades,

  Vicent

  • RE: RE: NANOREPTE - BASES
   Anaïs | 16/07/2018 a les 11:23
   Bones company,
   un microrelat de sis paraules també és el que va escriure Hemingway: “For sale: baby shoes, never worn”, que vol dir "En venda: sabates de bebè, mai utilitzades"
   En poques paraules es poden arribar a dir moltes coses.
   Un somriure,
   Anaïs

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.