Detall intervenció

RE: Meditació, un cas real . ( x Calderer i cia. )

Intervenció de: Leela | 28-09-2012

a veure ara


Respostes

  • RE: Meditació, un cas real . ( x Calderer i cia. )
    Leela | 28/09/2012 a les 16:44
    hohohohoho!!!

    Jo que pertanyo al CEST i al SNHVNMC, és a dir, al Col·lectiu Escèptic Sant Tomàs i al SiNoHoVeigNoM'hoCrec, trobo molt encertada la teva pregunta. Entenc però el disgust de la teva germana, doncs jo també tinc un germà que sovint és una mica torracoll... :-D (vaja, que hi ha maneres i maneres de dir les coses, o nooooo? :-D)

    El problema d'aquests coses és voler atorgar-los més "propietats" (i quan més rares millor) de les que tenen.
    Hi ha estudis científics que mostren que la meditació pot tenir efectes molt beneficiosos pel cervell (cosa que sembla bastant raonable, doncs apagar simplement la tele també en deu tenir).
    Una altra cosa és que es vulnerin les lleis de la física (hi ha mètodes de levitació que són els que usen els mags en els seus espectacles, mireu la wiki). He trobat això al youtube que és xulo: (també ho poso per veure si me'n surto penjant youtubes perquè darrerament no dono ni una)



  • RE: Meditació, un cas real . ( x Calderer i cia. )
    Leela | 28/09/2012 a les 16:45
    a veure ara

  • RE: Meditació, un cas real . ( x Calderer i cia. )
    Leela | 28/09/2012 a les 16:47
    en fi:
    http://youtu.be/_E7UsmhHpvI

    com és que ja no puc penjar youtubes??? mecasuntot!
    Si poso comparteix em surt l'adreça de dalt i si poso insereix un iframe... :-((
    • RE: RE: Meditació, un cas real . ( x Calderer i cia. )
      rnbonet | 28/09/2012 a les 17:24
      Redell, xicona! Hi ha una cosa mooooooolt oblidada als temps que s'esdevenen que diem per aquest país del sud VIURE TOCANT EL PEUS ENTERRA. Somnis, sí, els que calguen... però possiblles. Il·lusions.. TOTES... però amb bases reals.
      Em sembla, però, que alguns filòsofs grecs ja en parlaven.
  • Això sembla de relat humorístic...
    Mena Guiga | 28/09/2012 a les 17:19
    Com si veiés el gurú envolant-se. Potser pesa poc! Potser ha buidat el cervell i és possible! Potser sí que es pot esdevenir i la nostra vista no ho veu, perquè hi ha percepcions desconegudes...En tot cas, el meditar que jo vaig explicar més avall no és tan apoteòsic ni culebrònic. Jo no levito (quina dissort!), i afirmo que meditar costa, però és beneficiós. Què no costa?

    Mena (hi ha medis i medis de medi...tar!)
    • El que sí hauries de fer levitar (va per qui ha penjat la intervenció)
      Mena Guiga | 28/09/2012 a les 17:24
      és el punt de les geminades. Jo no ho sabia fer fa poc, tampoc. Però un punt volat ha de fer això: volar. No cal que estigui pirat, però sí que es piri: enlairant-se qual bombolla o globus de Festa Major.
      Cal clicar la tecla de sota la de 'Bloq Mayús', aquella que té una sageta cap amunt i alhora la tecla del nombre 3 i el punt...màgicament volarà. Guaita:

      il·lusió

      (coses de bruixes i sense licor de fonoll, que aviat tocarà ratafia. No sé pas què dic...em convé meditar i no editar sense solta ni volta desgavells...uf!)
  • RE: Meditació, un cas real . ( x Calderer i cia. )
    Jere Soler G | 28/09/2012 a les 20:34
    Em recorda això a una persona, escèptica, que feia ioga, i un dia em va jurar i perjurar que va veure el seu mestre levitar, és a dir, en l'anomenada posició del lotus, amb les cames creuades, alçar-se damunt del terra. Jo li vaig dir que devia ser suggestió, o algun truc, i se m'enfadava, em deia que ell no era dels que s'ho creien tot i que ho havia vist amb els seus ulls. Jo insistia i insistia que hi havia d'haver alguna explicació: una presa de pèl del seu mestre, la imaginació, l'efecte d'alguna droga escampada per l'habitació... No sé. De vegades dubto.
    • Hahahahaha
      Mena Guiga | 28/09/2012 a les 21:45
      Deixem-nos estar d'orgues. És la solució pel futur. Energia, consciència i concentració (i lleugeresa, és clar -no, no és cap marca de maionesa!) i s'han acabat els vehicles i la benzina. Serem petits universos autosuficients, alimentant-nos d'aire del cel...per fi pur?

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.