Detall intervenció

RE: Jo crec que es una farsa

Intervenció de: Farnés | 07-04-2006


Si no estic equivocada, crec que una bona part de la culpa la té l'editora doncs segons tinc entès, es llegeixen els escrits abans de ser editats i si els valoren positivament els publiquen. Si és així no puc entendre que es publiqui qualsevol cosa, com alguns els exemples referits.

Salutacions

Maria Farnés


Respostes

  • RE: no és una farsa ...
    Conxa Forteza | 07/04/2006 a les 01:03

    encara que en certa manera estic d'acord amb tu, però l'esperit de la plana va nèixer pensant que tothom té dret a expresar-se, el problema és de la gent que no sap distingir entre lo que és una plana literaria o un lloc per comunicar-se amb els seus amics o un lloc per vessar lo que primer que els passa pel cap o els que pateixen d'incontinència teclal i au festa ... el problema no és d'Omatech és dels usuaris ...
  • RE: Jo crec que es una farsa
    Farnés | 07/04/2006 a les 08:41

    Si no estic equivocada, crec que una bona part de la culpa la té l'editora doncs segons tinc entès, es llegeixen els escrits abans de ser editats i si els valoren positivament els publiquen. Si és així no puc entendre que es publiqui qualsevol cosa, com alguns els exemples referits.

    Salutacions

    Maria Farnés
    • De farses o conceptes
      Biel Martí | 07/04/2006 a les 09:29

      L'esperit de la web i de la gent d'Omatech és que tothom pugui publicar el que vulgui, mentre sigui en català i no sigui ofensiu.

      El fet que molta gent estigui usant aquesta plana per penjar qualsevol pensament que li ve al cap, encara que mi personalment no m'agrada, també et permet decidir no llegir-los o comentar el que penses. Un altre tema són els relats destacats, això ja va a gustos.

      Evidentment, caldria que molta gent sabés (i amb això estic totalment d'acord amb en Chinaski) que hi ha blogs on penjar coses personals, i no aquesta web.

      Si la plana comencés a discriminar de forma sistemàtica entre allò amb qualitat i allò que no en té, em sembla que la polèmica seria molt més ampla i, a més, qui assegura que no quedarien quatre autors/es mal comptats?
  • perdona??? ¬¬
    AnNna | 07/04/2006 a les 10:44

    la cosa està en la varietat... i si no t'agrada, no t'ho mires i punt.

    hi ha alguns que sí que ratllen el límit, però joder... no fem tonteries!
  • bon dia!
    | 07/04/2006 a les 11:07

    Estic totalment d'acord amb en Biel.
    Aquesta web ofereix un servei que va fins i tot més enllà d'una funció estrictament literària.També és una manera de fer país. Malgrat les servituts d'obrir aquest espai a tothom, penso que els qui passen al davant ho fan amb bon criteri.
    A ells: moltes gràcies, i a tos vosaltres també:
    SOU (SOM) COLLONUTS!!

  • tot és millorable
    XvI | 07/04/2006 a les 13:08

    Sí hi ha gent que usa RC més com a blog que com a espai per penjar narrativa o poesia, però això pot tenir-hi cabuda també, potser n'hi hauria prou de refinar un xic més les categories i que (ja que es repasen els relats) el de RC asignesin les categories d'entre les que proposesin els autors, així, a banda de poder tenir una mica més clar que et trobaràs si entres a llegir un text, s'evitaria que alguns penjessin els relats a totes les categories amb la conseqüent molèstia a l'hora de llegir o amb la lògica confusió que pot donar a gent que no conegui RC i entri a fer un cop d'ull.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.