Detall intervenció

RE: El REPTE és més viu que mai!!

Intervenció de: Eduardcg | 09-10-2008


negreta


Respostes

  • Del tot d'acord
    Jere Soler G | 24/05/2007 a les 11:24

    El repte no minva. Cada vegada s'escriuen millor els texts i s'ha de filar més prim. A més el repte ens ajuda a entendre la visió d'un jutge literari (o per extensió a comprendre la percepció d'un jurat d'un premi literari davant una bonior d'originals) ¿què fa que li agradi un relat més que un altre? El repte és un entrenament per enfrontar-nos, amb possibilitats. A banda que cada repte no deixa de ser un embrió d'un relat més llarg que pot arribar lluny. No hi ha res millor per un corredor de fons que dedicar una estoneta cada dia a córrer per pur plaer intentant perfeccionar-se.
    A veure si em poso les piles que ara ja fa dies que no hi participo.


  • RE: El REPTE és més viu que mai!!
    aleshores | 24/05/2007 a les 11:44

    És que el tema era atractiu.
  • RE: El REPTE és més viu que mai!!
    angie | 24/05/2007 a les 12:45

    Totalment d'acord!. Quan passo dies sense participar-hi, hi ha una espècie de cuca a dins que em remou. La prova evident és que llavors els textos presentats no assoleixen el nivell mig dels anteriors. Està clar que és una mena de carrera de fons, i tant, Jeremies!. I a més a més, tens tota la raó en això de que produeix cert plaer... perquè diguin que no hi ha maneres de gaudir!

    I, fost, què me'n dius de la tensió quasi sexual d'estar esperant els veredictes, jajajajaja (és que tinc el dia tonto)

    Felicitats a tots per la fidelitat!

    angie

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.