Detall intervenció

Per TerricheT-NeusMarinCapull-Proubé-Manelfoo

Intervenció de: Solsona Bot | 12-01-2022

Gràcies pels comentaris al meu relat. Quan he de fer un comentari sempre penso en com s'ho prendrà l'altre relataire, i és per això que no acostumo a proposar millores; potser el relataire pensa que un comentari crític o que evidenciï una errada farà que el seu relat no sigui seleccionat, o potser se sentirà desanimat... En el meu cas, agraeixo tots els comentaris i sobretot les propostes de millora. I com dius sovint Prou Bé, amb cordialitat. Gràcies


Respostes

  • RE: Per TerricheT-NeusMarinCapull-Proubé-Manelfoo
    TerricheT | 12/01/2022 a les 23:24
    Entenc el teu neguit. A mi m'agrada analitzar els relats i si hi veig alguna cosa, no per res, però m'agrada fer-ne el comentari d'allò que crec millorable o que potser no m'ha sonat correcte. Està clar que potser no l'encerto, són visions personals, i com es pot imaginar tothom, no tinc cap poder sobre el jurat. Ja m'agradaria!

    De totes maneres, tens raó, fer correccions, o opinar sobre possibles errades, personalment penso que millor les faré, d'ara endavant, passat el veredicte, si cal i si hi penso, i abans millor no comento aquestes coses. Tampoc soc d'ensabonar, així que potser no faré gaires comentaris més, amb correccions.
    I com diu Prou bé, amb total cordialitat i rebolica, segons un altre veterà relataire.

    Bona nit a tots.
  • RE: Per TerricheT-NeusMarinCapull-Proubé-Manelfoo
    Prou bé | 13/01/2022 a les 18:58
    Jo, com ja sabeu alguns de vosaltres, vaig registrar-me a RC per poder comentar a més a més de llegir els relats. El fet d'escriure va venir després. A mi m'agrada que comenteu allò que escric i si m'aporteu correccions i millores, encara ho agraeixo més. Potser els meus comentaris, sovint, són mancats de crítica i més aviat miro de transmetre la meva interpretació del que he llegit i, si m'ha agradat molt ho dic, i si el trobo original i creatiu també, i mai la meva intenció és la d'ensabonar O de raspallar ningú. Ja sé que aquest espai no està creat per a la interacció dels relataires per sobre d'escriure i llegir, però un petit diàleg crec que és enriquidor...
    (Tanmateix, encara penso que el lloc idoni per aquest diàleg entre dos relataires arran dels comentaris a un relat, no existeix)
    Amb total cordialitat

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.