Detall intervenció

Nova secció del diari Avui.

Intervenció de: Diari_Avui | 28-12-2008


Salutacions a tots els components o col·laboradors d'aquesta web.
Al diari Avui volem iniciar una nova secció setmanal, en la que volem donar a conéixer nous valors de la literatura catalana. Cada relat publicat comptarà amb una gratificació de 75 euros. A partir de la setmana vinent, Omatech posarà un enllaç a la portada de la pàgina, però com que volem començar la secció el dia 2 ens urgeix comptar amb algun relat de manera immediata.
Si esteu interessats, podeu penjar els vostres relats com a resposta a aquest missatge.
TEMA: lliure
EXTENSIÓ: màxim 400 paraules (mínim 350)
Espodrà signar amb pseudònim, però la direcció del diari haurà de saber la identitat de l'autor/a enviant un e-mail a: contedavui@diariavui.cat
Us donem les gràcies per la vostra atenció i a Omatech per la seva col·laboració.
ANIMEU-VOS!


Respostes

  • RE: Nova secció del diari Avui.
    gypsy | 28/12/2008 a les 13:22

    jejjee, si és veritat us convido a gambes a tots els d'Omatech.

    Els del diari Avui, podrien fer quelcom així, no?, sense pagar res, com una mena de divulgació de la gent que escriu en català.

    petons (jajjaja)
  • RE: Nova secció del diari Avui.
    Joan G. Pons | 28/12/2008 a les 16:10

    Tres Mirades


    No sóc expert amb mirades humanes.

    Sí sóc admirador de les mirades humanes.

    I tot admirant, escolto les mirades.

    Sembla una paradoxa escoltar les mirades. Parlen les mirades ? Una expressió sense so. Els experts ho anomenen comunicació no verbal.

    M'han impactat tres mirades, molt significatives, i us comento amb dolça intenció el què he sentit.

    -Gent amb la mirada amunt. No sols els seus ulls. Noto tota la cara cap amunt. I no circula res extraordinari pel cel. Ni avions ni helicòpters ni ovnis ni Àngels ni fades. Sols el cel i l'amunt. Sembla que no vulguin mirar la terra que trepitgen. Sembla una fugida a la realitat que els envolta. Per mirar i trobar una mirada amunt cal una escala de 28 o més esglaons.

    -Gent amb la mirada avall. Tot passejant molta gent que mira cap avall. I també gent que quan la mires baixa els ulls. Em costa xerrar amb una persona que mira cap avall. Respecto la seva mirada, que no trobo. Sembla que trobo por, inseguretat, i em sap greu i em costa trobar paraules que aixequin la mirada.

    -Gent amb la mirada a nivell. Gaudeixo molt d'aquesta mirada. De cop una trobada d'ulls m'invita a la confiança i a obrir-me. Els ulls que em parlen i escolten i es troben i retroben és una relació de plenitud. Una relació sensible i molt viva. És una mirada vestida d'humanitat, no de conformitat, amb totes les seves vessants enriquidores. Jo la noto com una mirada de realitat.

    Al tornar a llegir el que he escrit, sento un impuls. Voleu compartir... aquesta complicitat ? Suggerir a la gent que miri a nivell. Jo començo ara mateix.

    Joan Gonzçalez Pons

    ----------------------------------------------






Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.