Detall intervenció

MÚSICA I POESIA. La FMS2014 a la premsa de Lleida

Intervenció de: joandemataro | 01-06-2014

Els dies 6 i 7 de juny la plaça Josep Eritja de Sudanell acollirà la quarta edició de la Festa de la Música. Enguany el cap de cartell és el cantautor Cesk Freixas, que compartirà cartell la nit de dissabte amb el pop de CyBee i el folk de Germà Negre.

Els concerts, però, començaran divendres a les set del vespre amb la tarda de blues de la mà de Black Snakes i Smokin' Blues. Tot seguit, Mister Jones omplirà la plaça amb el seu rock lleidatà i els grups de ska Kayo Malayo i Lokito Lopongo seran els encarregats de tancar la vetllada.

Dissabte també serà el torn per a la poesia, amb el recital i la trobada de l'Associació de Relataires en Català, a partir de les sis de la tarda. Després de les actuacions de Cesk Freixas, CyBee i Germà Negre, serà el torn per als lleidatans Möndo Loco, per acabar la nit amb un espectacle de mapping 3D i la música electrònica de Robert Lamart i Albert Salvatierra.

Les activitats musicals es completaran amb la festa per a la canalla divendres a la tarda, amb un berenar popular, jocs i l'actuació del Mag Ferran. L'entrada al recinte és gratuïta.


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.