Detall intervenció

L'homosexualitat

Intervenció de: MoLi | 16-04-2006


Wola!
Coneixent que en aquesta pàgina ja hi ha alguns relataires i algunes relataires que són (som) homosexuals i que hi ha un munt de textos que parlen del tema...
estic fent el treball de recerca sobre sobre "l'homosexualitat en la literatura": sabeu autors/es que escriguin sobre el tema i títols de llibres que en parlin?
Estaré encantada de rebre tota mena de suggeriments i propostes!
Moltes gràcies!
P.D. si se us ocorre algun títol més original pel treball, feu-me'l saber1


Respostes

  • He llegit darrerament…
    jordi domènech i arnau | 16/04/2006 a les 20:51

    T'esmento un autor, perquè precisament dos amics meus -homes homosexuals i escriptors ambdós-, me'n van parlar, un molt bé i un molt malament. Cosa que em va picar la curiositat.
    Es tracta de Lluís Maria Todó.
    Realment, tinc que dir que els dos amics tenen part de raó. Per una banda, toca el tema des d'un punt de vista personal i biogràfic, i arriba a fer comprendre els problemes dels joves homosexuals en època de repressió franquista. Però d'altra banda, com a escriptor el trobo fatal; des del meu punt de vista ni sap redactar, i en els seus arguments hi ha molts punts incoherents, que els vaig trobar massa literaris respecte al que jo mateix -tinc dos anys menys que l'autor- havia observat sobre la societat que retrata als seus llibres.
    Concretament els que vaig llegir -cadascun dels meus dos amics me'n va deixar un- van ser "El cant dels adéus" i "El mal francès"

    Naturalment. el tema de l'homosexualitat -sobre tot masculina- s'ha tractat moltíssim en literatura, per començar, suposo que en català el més influent ha estat Terenci Moix.
    • RE: He llegit darrerament…
      MoLi | 16/04/2006 a les 22:07

      És de molt agraïr quan algú et dóna una mica d'ajuda!
      Moltes gràcies. Tindré en compte les teves consideracions i opinions.
  • eis!
    kispar fidu | 16/04/2006 a les 21:55

    bones!

    Reafirmo tal i com et vaig dir en un comentari que em fascina la idea de que fassis el treball de recerca sobre l'homosexualitat i la literatura! uau! genial!!

    i també vaig comentar-te que pel web del Sinver www.sinver.org hi trobaries a l'apartat de llibres, pelis, etc del fòrum, força informació!

    Jo avui m'he acabat el llibre que et vaig dir de la Sarah Waters - Besar el vellut, (tret potser, i personalment, de la segona part), un llibre impressionant! I aquesta autora té altres novel·les que tracten el tema lèsbic.

    que vagi molt bé amb el treball!
    Gaudeix-ne!

    ens veiem,
    Gemm@
    • RE: eis!
      MoLi | 16/04/2006 a les 22:04

      Sí, ja he llegit aquesta informació al comentari de text. Encara no he fet la recerca però espero fer-ho demà tant bon punt em llevi!!
      Moltíssimes gràcies, de veritat.

      Fins aviat, guapa!
      Gisela.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.