Detall intervenció

LES GRÀCIES SÓN TOTES PER A VOSALTRES

Intervenció de: brumari | 05-12-2007


Segurament sóc el menys indicat per fer una crònica de la presentació d'un llibre meu. I no ho faré.

Deixeu-me dir-vos, però, que per a mi van ser unes hores d'intensa emoció veure'm voltat de tants i tan bons amics. És una sensació difícil d'explicar que no es paga amb res. La sala Sagarra es va omplir completament i vaig poder gaudir de les mostres d'afecte de molta gent que estimo.

Les meves presentadores i presentador, Alícia Gili (Gatachica), Sílvia Romero (Llibre) i Jordi Puertas (Oh Capità), van deixar tothom bocabadat amb les seves intervencions brillants, i a mi més tou que un flam pel devessall d'estimació que van posar en les seves paraules. Mai no els ho agrairé prou.

Entre el públic vaig poder veure (perdoneu qualsevol omissió, però em sentia desbordat per l'emoció) diversos relataires: Laura Dalmau, Lavínia, Conxa Forteza, Bruixot, Leela, jacobè, Carme Cabús, Vicenç Ambrós, marga, roquesblanques…

Molts de vosaltres vau telefonar-me o vau enviar-me missatges de disculpa.

A tots els que hi éreu, als que no hi éreu, als que us vau disculpar, als que no vau fer-ho, a tots, sense cap excepció, el meu sincer agraïment, perquè sense tots vosaltres aquesta pàgina de RC no existiria i sense RC jo no seria l'escritoriet que sóc ni tindria els amics que tinc.

Una forta abraçada,

Joan


Respostes

  • RE: LES GRÀCIES SÓN TOTES PER A VOSALTRES
    Llibre | 05/12/2007 a les 18:46

    Aix! M'estàs emocionant... encara ploraré...

    Una forta abraçada, Joan. I per part meva, si es torna a donar l'ocasió, pots comptar que m'involucraré tant o més del que ho he fet enguany.

    LLIBRE
  • RE: LES GRÀCIES SÓN TOTES PER A VOSALTRES
    Màndalf | 05/12/2007 a les 19:19

    Moltes FELICITATS Joan !!

    Aquest cop no vaig poder venir, a veure si a la propera...

    I res d'escritoret, escritorassu !!

    Una abraçada

    M
  • ei!
    kispar fidu | 05/12/2007 a les 21:02

    ostres brumari! primer de tot F E L I C I T A T S! ja vaig veure la invitació, però entre setmana em resulta bastant difícil combinar-me horaris! (més del que ja me'ls combino vull dir! jejeje)

    i 2n: Què bonic el que has escrit! realment diuen que internet és fred i que pots enganyar a qualsevol... però en aquest web es respira un ambient ben diferent: et sents com a casa, t'hi trobes a gust; és bonic poder compartir tant amb tanta gent. I no és molt habitual trobar-te amants de les paraules i gent disposada a engrescar-se a participar en reptes literaris, etc!

    Molt d'acord en tu!

    i moltes felicitats, records, i "bons dies"!

    que vagi bé,
    Gemma
  • RE: LES GRÀCIES SÓN TOTES PER A VOSALTRES
    gypsy | 05/12/2007 a les 21:11

    que maco això que has escrit, Joan!
    Jo no hi era, m'hauria agradat, però tinc un horari d'esclavatge. Quin goig tot plegat i quina emoció continguda, la de tots junts, sentint els mots i el que provoquen, entre gent que estima la literatura en totes les seves vessants.

    Molts petons abraçats!!, molt feliç per tu, l'èxit també és una mica nostre, de tenir-te entre nosaltres.

    ;)

    gypsy
  • RE: LES GRÀCIES SÓN TOTES PER A VOSALTRES
    Carme Cabús | 06/12/2007 a les 17:55

    Gràcies, Brumari. Vaig haver de marxar abans, però et felicito de debò per la presentació. Tots els que éreu a la taula vau aconseguir fer un acte entranyable: les presentacions de la Sílvia i de l'Alícia em van encantar, i la veu del Jordi era genial i feia que t'endinsessis en els teus poemes, suaument i amb força. A tu, per desgràcia, no et vaig poder sentir, però ja conec la teva tendresa.

    Tinc el teu llibre i em farà il·lusió llegir-lo. Ja te'n parlaré.

    Per moltíssims anys. I no ets un escriptoret. Ets un escriptor especial que arribes a l'ànima. I a mi em passa el mateix que a tu: sense Relatsencatala no hagués escrit el que he escrit, ni potser m'hagués exigit el mateix nivell de qualitat. i em sento orgullosa de participar amb tu en un llibre.

    Per molts anys per tot. Ets un home afortunat per moltes coses, entre les quals hi ha la de ser un bon escriptor, per a mi entranyable.

    Fins sempre, amic.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.