Detall intervenció

D'Eugeni Mur a Juseph

Intervenció de: Eugeni Mur | 26-08-2005


Benvolgut Juseph:

Si t'he ofès disculpem. Aprendre a expressar-me millor; però al contrari del que, possiblement faran altres persones que et creuis a la vida, jo mai et tractaré amb paternalisme (ja ets prou gran).

El que sents, el que entens... és preciós!.

Estic segur que ets prou intel·ligent per saber de què parlo (i quines són les meves intencions).

Una abraçada.


Respostes

  • RE: D'Eugeni Mur a Juseph
    L'escriptor mediocre | 27/08/2005 a les 00:14

    Estimat Eugeni Mur:
    Accepto les teves disculpes, i és que: qui no ha tingut mai una relliscada? Certament, tal i com vostè exposa, ja em vaig adonar des d'un principi de que em intentat llençar-lo a la foguera, i tot això degut a un malentès provocat per la manca de raons del primer comentari, problema que ja ha intentat solucionar, i que demostra la diferència entre les persones. Ningú és perfecte, ni millor ni pitjor, tan sols diferents, i a vegades aquestes diferències duen a fets com aquests.
    A més, cadascú té els seus gustos, i entenc que les meves poesies no poden agradar a tothom, fet que es pot generalitzar a tots el relats i a la resta de relataires i que a vegades pot dur a l'enfurismament (no estic segur de que aquesta paraula existeixi de veritat, però me l'invento) per una cosa que es considera un atac a l'orgull i l'ego i que tan sols intenta ser una representació de la lliure expressió (que per alguna cosa estem en una democràcia).

    Per tant, per al que a mi respecta, aquests últims dos dies ha ocorregut un fet, mereixedor de ser guardat a la caixa de malentesos, i demano a tots aquell@s relataires que han dit la seva en aquest assumpte que l'oblidin com a un simple malentès i que no guardin rancúnia a Eugeni Mur, que ha demanat les disculpes, cosa que molta gent que habita aquest món hauria d'aprendre.

    Són justament aquests petits enfrontaments els que han dut, en l'antiguitat, a moltes batalles, i que actualment hem sabut solucionar amb el do de la paraula, que ens ha dut a la solució del problema d'una forma pacífica.

    Disculpant-me jo també, atentament:

    Juseph

    • ets ben boig
      AnNna | 27/08/2005 a les 00:17

      doncs res, això!
      • RE: ets ben boig
        Eugeni Mur | 27/08/2005 a les 01:30

        Una mica si; però si en el temps m'anessis coneixent per les meves paraules, ja veuries que no sóc perillós.

        Per altra banda, si no volguessis saber mai més res de mi, ho entendria.

        Una abraçada (si me l'acceptes, clar).
    • RE: RE: D'Eugeni Mur a Juseph
      Eugeni Mur | 27/08/2005 a les 01:16

      Tu no tens motius per a disculpar-te. Moltes gràcies per la teva resposta; em diu molt de positiu de tu com a persona.

      Canviant de tema. Penso que el problema no són els conflictes (ja que aquests ens ajuden a avançar); el problema que tenim al món, és que no som capaços de resoldre'ls de forma noviolenta.

      Sé que a vegades puc confondre als demés. Continuaré llegint-te. Si no m'agradés la teva poesia no ho faria.

      Una abraçada.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.