Detall intervenció

Avantatges de ser usuari-associat

Intervenció de: Solsona Bot | 19-05-2022

Bon dia, seguint amb altres inquietuds per a donar un nou impuls a aquesta pàgina, apuntaria explicitar els avantatges de ser usuari i de ser associat:
- Usuari:
Continues amb l'anonimat si és el que vols.
Tens tots els teus relats agrupats i accessibles en tot moment.
Si a un altre usuari li agrada un relat teu, és possible que vulgui conèixer altres relats teus, i si no ets usuari, no ho podrà fer.
-Associat:
Descomptes quan compres els llibres dels relats finalistes.

Sens dubte, hi ha altres usuaris o associats que ens poden detallar més bé els avantatges. Us animo a fer-ho i a explicar de manera didàctica com donar-se d'alta com usuari i com donar-nos d'alta com associat.


Respostes

 • RE: Avantatges de ser usuari-associat
  AssociacioRelataires | 19/05/2022 a les 13:05
  Els associats, la cosa més vistosa que en treuen de profit, és poder publicar els seus relats, o allò que els sembli bé en altres espais literaris com la novel·la, poesia, assaig... a un preu assequible. És autopublicació, sí, però en unes condicions econòmiques molt avantatjoses.
  Podem oferir cobertura per als seus projectes literaris, com per exemple, si fas un taller literari i et cal tenir una cobertura legal, un paraigua legal, et fem costat.
  Tens la paradeta de Sant Jordi, per si vols exposar i vendre (o regalar) els teus llibres, estiguin o no editats en les nostres col·leccions editorials. Si també en tens, millor.
  Si vols organitzar un concurs de poesia, de literatura, d'assaig, de rapsodes... que no ha de ser a Barcelona, si vius a l'Ampolla i vols fer-ho allí, doncs de conya! Pots fer el concurs o acte literari d'allò que et sembli, si tens un equip de treball, nosaltres et donem la cobertura legal, també.

  Bé, si vols informació de com publicar els teus treballs literaris, ens escrius un correu a associacio.relataires@gmail.com i te n'informem.

  I si et vols associar, al mateix correu i t'enviem el full per associar-se.

 • RE: Avantatges de ser usuari-associat
  Homo insciens | 19/05/2022 a les 19:06
  Jo fa molt poquet que soc associada, per mi és una manera d'agrair i donar suport a aquesta entitat que ajuda a promoure i a mantenir viu el català. Disposar d'un lloc, gratuït, per compartir els nostres escrits és d'un valor immesurable, i poder comentar i rebre'n el feedback entre els companys...  Jo he après molt i he guanyat molta confiança en aquest racó.  Segur que sempre fa falta més gent i diners per tirar-ho endavant.  Crec que és important que entre tots fem el que puguem per mantenir l'associació per molt de temps! Gràcies, als que ho feu possible.
 • RE: Avantatges de ser usuari-associat
  Prou bé | 19/05/2022 a les 21:05
  Jo fa uns dies vaig mirar d'associar-me i a la pàgina d'inici a dalt on posa associació, si entres surt una pàgina molt estranya.
  Vaig pensar de buscar a Google. Ho faré un dia d'aquests.
  Tens molta raó homoinsciens en tot el que dius que ho comparteixo totalment.
  Amb total cordialitat

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.