Detall intervenció

AUXILI !!!

Intervenció de: Nil de Castell-Ruf | 05-06-2019

Tinc molt d'agrair a R.C, perquè gràcies a aquest espai he pogut expressar-me de forma poètica amb l'afegit de ésser llegit i comentat per molts de vosaltres. Però tot i amb això hi ha coses d'aquest espai que trobo que li treu seriositat. Per exemple: quan publiquem alguna cosa sempre els nostres treballs han d'ésser validats abans, cosa que no entenc del tot per que s'ha de fer.... Al capdavall que es censura? En canvi hi ha coses que a la casa se li escapen de les mans... Com permet a un relataire publicar set poemes de cop, en set entrades? Pobre el que quedi atrapat al mig! I a banda de fer mal d'ulls és una nosa pels qui volem prescindir d'aquest i llegir les noves propostes dels altres. També no entenc com surten comentaris, alguns illegibles, en anglès! Temps enrere hi ha algun calent que enviava enllaços porno! Aviam... si et diuen que els teus poemes nomes tenen cabuda en tres categories i que això i allò altre...etc... Com és que la casa, RC, no ens correspon amb un bon funcionament de l'espai? Són preguntes que em faig per tal d'ajudar a enfortir aquest unic oasis català on podem esplaiar-nos literalment. Vosaltres em direu....Nil, mercès per endavant.


Respostes

  • RE: AUXILI !!!
    aleshores | 06/06/2019 a les 16:55
    Opinió meva.
    Revisar el que es publica és necessari, altrament es podria fer mal ús de l’espai i contrari als objectius del lloc.
    RC és més aviat un local que algú ha cedit per a desenvolupar activitats autònomament sense compromís de fer-hi inversió o renovació i sense ànim de lucre.
    Els comentaris poden fer-se de forma immediata i la publicació, en canvi, es revisa i tarda més.
    Crec que els comentaris es poden fer esborrar.
    Potser seria millor una revisió dels textos publicats a posteriori, per si algun no correspon als objectius del lloc, però ho veig més complicat de dur-ho a la pràctica i més compromés per als responsables.
    • RE: RE: AUXILI !!!
      Nil de Castell-Ruf | 08/06/2019 a les 00:02
      Doncs hi ha ara mateix a la secció de comentats un poema que l'han comentat en anglès! i revisa? si ara jo omplis l'espai amb 20 poemes meus segur que ho tolerarien... Ha d'haver un mínim... jo publico un cada més o més i mig.... no faig a ningú i la varietat dels que van sortint enriqueix...
  • RE: AUXILI !!!
    SrGarcia | 16/06/2019 a les 20:01
    A altres fòrums hi ha "coordinadors", voluntaris que fan la feina del fòrum.
    A RC no veig que n'hi hagi.
    Si la feina és massa feixuga per una sola persona, els coordinadors la podrien fer més lleugera.
    Em sembla que no costaria trobar voluntaris per a fer aquesta feina. Tot és pensar-s'ho.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.