Ploma negra

Barcelona,

4 Relats, 11 Comentaris
4648 Lectures
Valoració de l'autor: 9.99

Últims relats de Ploma negra

 • Improbable

  Ploma negra - 23-11-2008 - 767 Lectures - 0 comentaris
  Temps estimat: 17 minuts

  Una història senzilla sobre la probabilitat que les coses que semblen impossibles acabin passant. més

 • Violència justificada

  Ploma negra - 21-08-2008 - 1142 Lectures - 1 comentaris
  Temps estimat: 5 minuts

  Petita reflexió, des del punt de vista d'un home violent, de l'absurditat de resistir-se als instints naturals. més

 • Breu nit de festa

  Ploma negra - 17-05-2005 - 1379 Lectures - 5 comentaris
  Temps estimat: 2 minuts

  De tant en tant ens assalten els records, a vegades de forma fugaç, a vegades amb molta força. Com diu el títol, una breu història de por. més

 • Tomba de guerra

  Ploma negra - 14-05-2005 - 1361 Lectures - 5 comentaris
  Temps estimat: 9 minuts

  Una història senzilla que pretèn fer una mica de por, o com a mínim presentar una situació inquietant. Un intent de barrejar la por fantàstica amb la por real. Un final, potser, no gaire clar, però us en podeu fer una idea pensant en certes pel·lícules (que consti, d'entrada, que la idea no pretenia ser copiada, eh?). Espero que us agradi. més

Últims comentaris de l'autor

 • Ploma negra | 22-06-2005

  I així som els humans, tan absolutament senzills que convertim la vida en una paranoia i creem paranoies mentals de situacions sense cap mena de complexitat... però en el fons aquí està la gràcia de ser éssers humans.

  Un altre relat fins a cert punt paranoic (com la majoria dels teus relats) i amb aquest toc personal que el fa alhora tan rar, tan simple i tan agradable de llegir. Espero poder seguir llegint més de les teves paranoies en endavant.

 • Ploma negra | 02-06-2005

  És curiós com amb un text d'aspecte analític, científic, es poden transmetre sentimenst de forma tan poètica. trobo que és un text que a molts convindria llegir, massa plors reprimits! Segueix així!

 • Ploma negra | 29-05-2005

  La vida del éssers humans consisteix en una gran il·lusió. Dins d'aquesta, tots cerquem aquell somni anomenat felicitat. Uns decideixen que no necessiten més per ser feliços, i es queden al seu refugi. Altres, decideixen que la felicitat s'ha de cercar, que s'han d'obrir les portes per veure-hi més enllà. Obrim les portes i cerquem una felicitat més complexa, per difícil que pugui resultar. En el fons, no és Ithaca el que importa, sinó la seva recerca. Busquem la felicitat per tal de ser feliços.

  No desisteixis! (Ni de cercar ni d'escriure ;) )

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: