Foto de perfil de GaTeTa_PeRdUdA

GaTeTa_PeRdUdA

Tarragona,

2 Relats, 4 Comentaris
2097 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Sempre ma cridat l'atenció escriure els meus relats.Al entrar en aquesta pàgina m'ha sorprès bastant , perquè..creia que hi havia menys gent que escrivia tants sentiments i els expressava amb total naturalitat.Mai he mostrat el que escric o gairebé mai...sempre m'ho guardo en una carpeta i es podria dir..k els col·lecciono.
Ja aniré posant petits fragments meus o d'altre gent, però que al fi i a la cap..cada escrit que llegeixes sigui de qui sigui te'l fas teu i inclús forma part de l ateva vida.

Últims relats de GaTeTa_PeRdUdA

  • Res és res

    GaTeTa_PeRdUdA - 23-10-2005 - 1045 Lectures - 4 comentaris
    Temps estimat: menys d'un minut

    ......... més

  • Una estona d cel...

    GaTeTa_PeRdUdA - 23-10-2005 - 1052 Lectures - 0 comentaris
    Temps estimat: 5 minuts

    Aquesta novel·la no és potser la meva preferida..però la vaig fer en una nit de nostalgia.La vaig presentar a 'ultima hora en un concurs quan tenia..12 anys i el vaig guanyar.Va ser el meu primer premi i per aixo és molt especial per mí...esper-ho que hos agradi. més

Últims comentaris de l'autor

  • GaTeTa_PeRdUdA | 02-08-2006 | Valoració: 8

    Moltíssimes gràcies per comentarme el meu relat, fei amolt que no hi entrava..i ara m'has fet tornar a tenir ganes de escriure..ais...i lo d la cadena..fa com a pal.xo enuu jejeje. M'he passat aki per llegir-te els teus i aquet m'ha cridat l'atenció,el trobo senzill xo..a la vegada ho engloba tot...ais..la paraula estimar..si en té de cosess!!!un petonàs gironí!

  • GaTeTa_PeRdUdA | 15-02-2006 | Valoració: 9

    La veritat esk m'ha fetreflexionar molt la tevanovel.la feia tems k no llegia algo d'aket etsili m'hacridat l'atenció.al principisi t'he de ser sincera em feia mandra llegir-lo..jejej xo veigk a valgut la pena:P un petonet molt grani ja m'anire pasant conforme vagis posant cosestes!a x cert merxi pel teu cometrai (K)