Detall intervenció

Sempre que hi ha marro, hi ha un mà d'intervencioooooons.

Intervenció de: Mena Guiga | 18-05-2014

Doncs mira, fotem llenya al foc.

En Transparent ja s'escaqueja tirant ironies, sempre de bon pair.
Tradueixo que el 'cercle vital' i l'explicacioneta se li ha posat com una hostieta de missa enganxada al paladar. Quin greu!

Així que, mira, jo, que també n'estic cansadeta d'anar al darrere de la gent, també plego (no cal comptar totes les copes que brindaran).

-Deixo mini i clàssic. El mini té dues aportacions. Suposo que es podrà votar bé.
-El clàssic és un plat massa fort, pel que sembla. I és una pàgina de gent que se suposa 'escriu'. Algú m'ho va dir una vegada i té raó.
-I que tot són èpoques i trams de la vida. No deixaré les meves pàgines ni Mena ni Tanganika.
-Ha estat maco mentre ha durat. Però, com bé diu l'Annalls, per exemple el fet del RDQ va ser fulminant. Em trobo relataires que no ens van comentar i que passen per aquí, algun àdhuc demanant consells per a coses que fan i que, és clar, al seu moment va de conya una bona situació primerenquenca erradecúica que va comportar una bona atenció. És així com va la vida, que cadascú procura per a ell. S'anuncien a vegades llibres i el preu, també. Com diria en Joan G. Pons, però afegint jo un adverbi: 'no ho comparteixo'.
-No voldria acabar la meva estada forumaire com el rosari de l'aurora, sinó amb un somriure encara que els comentaris corrosius els 'sento' (passo).
-Una abraçada gran a la bloody, Anaïs, Annalls, rnbonet, iong txon, kurgan, Aleix de Ferrater, Joan G. Pons (no Ge Pons).

Ja estic.




Respostes

  • RE: Sempre que hi ha marro, hi ha un mà d'intervencioooooons.
    Fidel Català | 18/05/2014 a les 21:06
    No et donis tanta importància que el teu post ni l'he mirat abans, ni ho faré ara, fa temps que ni sé què escrius.

    I donar l'excusa del meu "desplante" per marxar és d'un nivell molt poc mesurat, però tu faràs, de fet, t'entenc.


    Tal faràs, tal trobaràs, fent referència a les teves queixes de que no et feien cas, i m'apunto a la frase per la part que em toca.

    I aquest l'he llegit per que feia referència al marro i ja et veia venir.

    Bon vent!
  • Massa susceptibles tots plegats, potser?
    iong txon | 19/05/2014 a les 18:27
    Una mica de pena sí que fa. Algú pixa fora de test (un mal dia el té qualsevol) i ja n'hi ha dos que s'esquincen les vestidures, com una reacció de susceptibilitat en cadena (m'he mirat els posts i jo diria Mena que en transparent no parlava de tu. És clar que ho ha deixat en genèric, potser anava per mi, ara que ho penso ;) Tot plegat ve d'escriure a rajaploma i en sang calenta; sempre val més comptar fins a cent però quan un s'emprenya…
    En la meva opinió, ja fa temps que hauríem d'haver enterrat tres o quatre reptes (o congelar-los si voleu, deixar-los en stand-by fins que vinguin temps millors o una colla els reclami i decideixi recuperar-los) Ara bé, que es trenqui l'harmonia entre les persones sempre és una llàstima. Cal respecte mutu sempre, i quan algú fa una patinada i falta, una mica de paciència. El millor és no donar-se mai per al·ludit, si algú vol alguna cosa, que parli clar. De totes maneres, de "marro" i gent que s'emprenya sempre n'hi ha hagut, en el fòrum i en la vida. Suposo que caldrà deixar passar un temps fins que us en tornin a venir ganetes i… bé, no cal que us recordi que sempre us podeu obrir un altre usuari amb un nou pseudònim i jugar el joc de "a veure qui se n'adona primer" si algun dia us reconeixem l'estil –Mena, m'hi jugo un pèsol que t'enxampo a la primera setmana. :)
    Salut i bona tarda a tothom (no perdem les bones maneres, mai de la vida. L'espontaneïtat és molt maca, però com que el cor de vegades ens traeix, què seria del món sense la diplomàcia i la bona educació!)
    • RE: Massa susceptibles tots plegats, potser?
      Fidel Català | 20/05/2014 a les 20:44
      iong txon t'admiro molt i m'agraden les teves intervencions. No comparteixo les teves creences, però admiro com les defenses sense intentar que altres et fem cas a ulls closos.

      No crec que les teves intervencions siguin doctrinaires, les del Joan sí que ho són, em sap greu però va així. Ell vol crear una doctrina i que tothom la comparteixi i de criteris n'hi ha tants com humans al món i de caràcters diversos.

      Jo sols em queixo quan em punxen, com ja he dit a algú abans. Tens raó que no pensava en la mena quan he dit el que deia, sols veia les paraules en majúscules del Joan, i no m'agrada que em cridin, això és tot, i si no li agradava el repte, és de molt mala educació dir-ho en el mateix post del repte. Jo ho veig així, i encara espero que es disculpi, jo ja ho he fet, penjant un nou repte.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.