Detall intervenció

Resultat NANOREPTE 972: Aniversari

Intervenció de: rnbonet | 16-09-2020

Abans de tot, perdoneu per la tardança: no em trobava 'massa catòlic' dilluns i dimarts.

Ha hagut un empat entre "Crionitzacio" i "Desitjos d'aniversari". I ho tinc fotut, el decidir-me per un o l'altre, perquè el primer, al meu entendre, té més de 20 mots, però ha estat votat dues vegades en primer lloc i un en segon. "Desitjos..." ho ha estat tres vegades en segon lloc. Dilema.

Com que sé que l'amiga 'brins' em perdonarà, done per guanyador a 'Homo insciens' pel seu 'nano' "Crionització".

Au! A convocar el 973!

Salut i rebolica!


Respostes

  • RE: Resultat NANOREPTE 972: Aniversari
    Homo insciens | 16/09/2020 a les 13:27
    Gràcies rnbonet!

    Però m'agradaria aclarir el tema dels mots perquè per més que compto no em surten els números... Em podries aclarir d'on surten els més de 20 mots? Et torno a preguntar: comptes els articles i preposicions apostrofats i/o pronoms febles amb guió?? En el nano Desitjos d'aniversari si compto apostrofs, també me'n surten més de vint. No sé, em pots o podeu aclarir els criteris que seguiu al nanorepte???

    Gràcies.

    Homo insciens
  • RE: Resultat NANOREPTE 972: Aniversari
    kefas | 16/09/2020 a les 17:03
    Homo insciens, de criteris estrictes no n'hi ha, l'organitzador és qui els estableix, i si en rnbonet diu que tu has guanyat, doncs tu has guanyat. El que importa és participar perquè les coses com més es fan, millor surten. I, mentre, anem perfeccionant la màquina de pensar. Sempre, però, podem expressar el nostre parer
    • RE: RE: Resultat NANOREPTE 972: Aniversari
      Homo insciens | 16/09/2020 a les 20:06
      Ho pregunto perquè reament m'interessa saber com s'haurien de comptar els mots, ja que acostumo a esgotar les vint paraules, imagino que no hi ha unes normes estrictes, però també sé que el rnbonet és dels veterans dels reptes. En breu penjaré la següent convocatòria, però això no treu que m'agradaria aclarir com comptar les paraules correctament en català.
  • RE: Resultat NANOREPTE 972: Aniversari
    rnbonet | 17/09/2020 a les 20:35

    Doncs sí, 'Homo insciens'; contabilitze també articles, preposicions, pronoms, estiguen o no apostrofats, Per mi, són PARAULES. Mots que moltes vegades són més importants que un adjectiu.

    Ara que, com diu l'amic 'kefas', el 'criteri comptable' depèn del convocant que, a més a més, pot tenir la mà més laxa o més dura.

    De totes maneres, el teu "nano" era molt bo. Per això la 'mà fluixeta'.

    Salut i rebolica!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.