Detall intervenció

per en neret...

Intervenció de: AntavianA | 05-06-2005


Segons el comentari que m'has deixat a un dels meus relats vas en alsina graells i acostumes a escoltar la gent...Ai ai ai...que encara ens haurem escoltat l'un a l'altre en algun d'aquests viatges fins a les terres de Lleida, pq deus anar de Barna a Lleida i a l'inrevès, o no? Si és així, potser descobrirem alguna de les nostres converses en un escrit de l'altre, pq per escriure, el q diu la gent, bufa, va de conya...

Bé, de tota manera m'ha fet gràcia que que tinguem aquestes dues coses en comú, l'alsina graells i la xafarderia pura i dura... De tota manera per si algú vol triar entre un d'aquests dos hobbies els hi recomano la xafarderia pura i dura, escoltar els altres és simplement....apassionant, clar, que sempre hi ha plastes que expliquen temes que no tenen cap mena d'interès...

Apa, fins una altra!

AntvianA

P.D: Visca en Rafael Nadal! Molt rebé aquest jove mallorquí!


Respostes

  • RE: per en neret...
    neret | 05/06/2005 a les 23:36

    doncs segons expliques en la teva biografia, no crec que coincidim, perquè jo agafo la diligència que va parant a tots els pobles i poblets haguts i per haver abans d'arribar a lleida, i tu en canvi, que ets de la capital, deus anar amb el que passa per l'autopista, oi?

    De tota manera, aniré amb compte amb el que dic els propers cops que pugi a l'alsina, no sigui cas que acabi apareixent en un relat.

    Ah, i sobretot aniré amb compte del costat de qui m'assec... que aquell noi que el controlava la noia pel mòbil que surt al teu altre relat, està a un pas de fer-se famós.

    I per cert, crec que quan et vaig comentar el relat del seient de l'autobus ja t'ho vaig dir... hi ha un llibre del pep coll (bastant dolent, la veritat) ambientat en un viatge de l'alsina graells.

    apa, fins aviat

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.