Detall intervenció

la bola de cristall de Marius Carol

Intervenció de: aleshores | 30-06-2015

La oligarquia té mal perdre! Avui el director de La Vanguardia, en bona lògica esperonat pels que l'inspirin, li diu al premi Nobel Paul Krugman ( i de retruc a Stigliz, també premi Nobel) en relació a Grècia, provocador i "que li ha caigut la bola de vidre al cap"!
Sabem que l'ensenyament de l'economia és actualment una teologia, una cosa amb olor de reclosit,...que va bé per justificar als bancs i oligarquies. Però vet aquí que això es va acabant: ja no van veure venir la crisi i a més les receptes d'aquests gurús econòmics de resclosit han fracassat plenament a Grècia on ara EL PIB ÉS MÉS PETIT I EL DEUTE PER CAPITA MÉS GRAN! que al començament de la medicació econòmica convencial (sangrament, n'hi deia un ahir a l'Intermedio) Aquesta medicació que deu agradar tant a Marius Carol (i als inspiradors).
Em sembla que aquest senyor deu estar mal aconsellat, perquè quan jo l'he vist parlar, de saber, del que sap és de corbates, família real i coses per l'estil,...
Bola de cristall


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.