Detall intervenció

CONQUESTA DEL DELTA - 2n dia de disbauxa: la festa continua!!!

Intervenció de: EmmaThessaM | 10-10-2007


La disbauxa abans de la gran batalla continua: avui tampoc no escriurem (quina mania que tenim a estressar-nos abans d'hora: primer ens hem de preparar!).

Després de les lectures d'ahir, és l'hora de la reflexió. Quina era la intencionalitat oculta darrere d'aquelles línies? Per què tanta insistència en la seva lectura? "Per què no ens deixes tranquils d'una vegada amb tants missatgets sense solta ni volta?"

Molt senzill: UNA FRASE

La vostra frase. Aquella que us ajudi a no tirar la tovallola, a continuar escrivint: a marcar-vos una fita i superar-la passi el que passi. Les lectures d'ahir eren una mera excusa per trobar-la, un dia de pesca en una tarda de pluja, però la biblioteca, internet i el vostre llibre de capsalera estan plens de frases.

Trobeu la vostra, escriviu-la en un full de paper ben gros, pinteu-la si fa falta, feu-hi dibuixets perquè faci més patxoca i planteu-la davant del vostre escriptori. Quan comenci la batalla, quan comencem amb l'escriptura dels relats i dels poemes per presentar al concurs, quan tot es torni negre i ens sentim temptats de llençar la tovallola... La frase, la nostra frase (la meva, la teva, la seva), ens ajudarà a no rendir-nos i a arribar triomfals al Delta!

No et perdis la següent entrega: demà, "despertem l'intel·lecte!!!" (sabies que hi ha gimnasos per les neurones?)

I si encara no saps de què va la conquesta, fes clic a l'enllaç i uneix-t'hi: potser sols... Hi faltes tu.



EmmaThessaM


Respostes

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.