Foto de perfil de setzepetges

setzepetges

0 Relats, 0 Comentaris
0 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Els Setze Petges
Els Setze Petges és un grup d'amants de l'escriptura que va ser creat sota el paraigua de tres escriptors i mestres en aquells dies de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès; Joan Rendé, Isidre Grau i Maria Barbal.

El primer llibre es va publicar el desembre del 2004 sota el títol genèric de Setze Petges, ja que érem setze autors que havíem fet els primers cursos de l'escola que està radicada a l'Ateneu Barcelonès. Iolanda Batallé, Albert Grabulosa, Glória de Castro i Lluís Llurba, són quatre membres del primer llibre que no varen seguir més endavant.

Cecília Garrigós no ha publicat més amb els petges, però segueix unida al grup creador aportant el seu càrrec de correctora d'estil.

Rosa Muxí surt al segon llibre, però no el va veure publicat, ja que va morir de càncer mentre els components que quedaven treballaven aquest segon llibre, que se li dedica. El 2011 es publica; "Edició especial" va ser el títol i el seu format volia ser el d'un diari, amb relats dedicats al temps, crònica internacional, nacional, esports, etz. I amb els seus mots encreuats inclosos.

El tercer llibre va ser una aposta creativa que ens va néixer de les últimes presentacions d'Edició Especial, i va trigar quatre anys a veure la llum, el 2015>, justament a Edicions Els Llums, de Barcelona, sota el suggerent títol de "Contes per menjar-se'ls" Prenia com tema unificador el món de la cuina i els plats nostrats.

Els Setze Petges actualment són: Oriol Solé i Granier, Mercè Bagaria i Mellado, Jordi Bordas i Coca, Mariàngels Calaf i Masachs, Antoni Cardona i Torras, Montserrat Escartín i Gual, Hilari Garcia Rodríguez, Anna Masip i Argilaga, Josep Maria Ricart i Puigneró, Ferran d'Armengol i Galceran. I amb la inestimable col·laboració de Cecília Garrigós i Castro.

Per a més informació: setzepetges@gmail.com


Estiu 2020, un any estrany, que potser provoca que els petges tramin alguna nova malifeta, no els perdeu la petja...

Últims relats de setzepetges

  • No s'han trobat relats.

Últims comentaris de l'autor

  • setzepetges | 28-10-2011

    si vols agrair a algú que et fa un comentari, pots respondre-li en un relat o en el fòrum, per agrair el seu interès. Molts cops, si contestes en el teu mateix relat, l'altre relataire no s'entera que li has contestat.

    Ep, i de res.

    Força!

  • setzepetges | 28-10-2011

    Ara, podries desenvolupar cada capìtol per ell mateix, fent un relat sobre el tema que obres, i aleshores faries una revista molt semblant al llibre que presentem aquest dies. És en format diari, i a cada secció hi ha un o dos contes. Ha estat molt engrescador aquest repte, i crec que tu també podries fer una cosa similar. Si més no, seria tot un repte per un jove escriptor com tu.

    Força i endevant!

    Setze petges.

Últimes intervencions al Fòrum de l'autor