Detall intervenció

X MJosep

Intervenció de: Concurs ARC de microrelats a la Ràdio | 20-11-2023

Et responem aquí la teva consulta a la pàgina.

No pateixis per esborrar això que has penjat al fòrum, no es pot. I no pateixis per si crea cap inconvenient en el concurs. Cap ni un, entenem l'errada i no valorem que hagi deixat de ser inèdit.
El teu relat a concurs està fora de perill, una altra cosa és que passi el tall del jurat.

Et desitgem sort!

Comissió XIV Concurs ARC de microrelats


Respostes

 • RE: X MJosep
  Concurs ARC de microrelats a la Ràdio | 21/11/2023 a les 10:21
  I afegim que no acceptis la invitació del company Antonio Mora, per enviar-lo a la pàgina del Nadal de Conte, fins que no quedi descartat com finalista. En el cas de quedar finalista, ni et plantegis enviar-lo, sempre que no vulguis quedar exclosa del recull i de la opció a guayar el concurs.

  Com demanem a les bases, el microrelat ha de ser inèdit, fet que perdria en el cas de publicar-se en un altre medi, ni que sigui posterior a la publicació en el concurs. Aquest apunt és sols per als finalistes, està clar. Si no el trien els jurats, un cop descartat, ets lliure de fer allò que tu creguis convenient amb el teu microrelat.
 • RE: X MJosep
  MJosep | 22/11/2023 a les 22:57
  No l'envio.
  • RE: RE: X MJosep
   Concurs ARC de microrelats a la Ràdio | 23/11/2023 a les 13:02
   Gràcies per respondre.
   I si el dia 1 no surt el teu relat entre els finalistes, ja seràs lliure d'enviar-los el microrelat al Nadal de Conte.

   De totes maneres, abans de fer-ho, convindria passar el microrelat per un corrector, ja que té algunes errades ortogràfiques que són fàcils de salvar.

   Nosaltres sempre aconsellem que feu servir una aplicació per revisar texts, el LanguageTool i que l'instal·leu en els vostres ordinadors, et fan correcció instantània.

   ARC

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.