Detall intervenció

Vull que me la fotis a dins

Intervenció de: Anònim | 18-09-2017

Hola,

Si m'hagués de definir, diria que molt transparent i m'agrada la gent que també ho és, que sap el que vol i té les coses clares. Sóc molt curiosa i m'agrada escoltar la gent, saber el que pensa, quines són les seves aspiracions, quin futur és el que anhelen. No m'agraden les mentires ni els enganys, ni tampoc el joc brut.

M'agrada la veritat i la sinceritat, i és per això que avui em vull sincerar i confessar-te una cosa: Vull que me la fiquis a dins! Sí, tal com ho sents, vull que me la fiquis ben a dins, fins al fons. De fet, ho estic desitjant, és quelcom que m'encanta i em poso molt trista quan algú no ho fa. Estic ansiosa i estic segura que tu també vols fer-ho. I si tots dos ho volem fer-ho, fem-ho!
Hi ha gent que això no ho veu bé i intenta el xantatge i oprimir-me, però vivim en un món lliure i jo tinc un forat i tú una cosa que hi entra molt bé, així que ni cas! Fem el que tu i jo volem fer, fa temps que tenim ganes de fer-ho i ja no puc esperar més.

D'aquí molt poc estaré al teu poble i tinc ganes de veure't, no em pots fallar. Però no vinguis sol! Porta també la teva familia i les teves amistats perquè també me la fotin a dins, ja saps que jo sóc molt oberta i no m'importa el gènere o l'edat (sempre que sigin major d'edat!), jo no discrimino ningú.

Així que ja ho saps, tenim un cita, al teu poble, molt a prop de casa teva, per disfrutar d'aquest acte tan preciós.
Ens veiem el dia u. T'espero.

- Urna


Respostes

  • RE: Vull que me la fotis a dins
    kefas | 19/09/2017 a les 00:11
    Serà un honor donar-te satisfacció
  • RE: Vull que me la fotis a dins
    Fidel Català | 26/09/2017 a les 17:38
    Sembla ser que ara em faré famós/osa.

    Clava't ben endins, i fins el fons, papereta!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.