Detall intervenció

Sobre el foc de Portbou

Intervenció de: copernic | 25-07-2012

He llegit els comentaris més avall i voldria puntualitzar algunes coses:

En el vídeo es pot veure gent que baixa per la carretera i no gaire de pressa precisament. N'hi havia prou amb avançar cobrint-se bé la boca i el nas i anant amb compte de que alguna guspira no se t'enganxi a la roba ja que el foc passa amb gran facilitat d'un costat de la carretera a l'altra quan fa vent. D'altra banda hi ha una altra solució: posar-se darrere de les flames on el foc ja ha cremat. Encara que hi hagi un canvi sobtat de direcció del vent les flames no poden avançar perquè ja està cremat. Ho dic per si alguna persona s'hi troba en algun moment de la seva vida.

És evident que en un instant de pànic es prenen les pitjors decisions. Llançar-se muntanya a través, sense saber on són els camins, amb uns pendents fortíssims que acaben en penyasegats no sembla la manera més adient de fugir del foc. Moltes persones varen acabar amb les cames ben esgarrinxades i sagnant i la desgràcia de les dues persones que segons sembla varen precipitar-se pel penyasegat. Incomprensible perquè el foc els hi quedava ben lluny. El pànic és una bena als ulls que ens porta al pitjor dels camins.

Dit això, el meu condol a les víctimes.

Un portbouenc


Respostes

  • RE: Sobre el foc de Portbou
    Anaïs | 26/07/2012 a les 08:44
    Gràcies pels consells, copernic.
    Em sap molt greu el que ha passat a terres gironines.
    Un somriure,
    Anaïs

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.