Detall intervenció

RE: Si la G és de gypsy

Intervenció de: jaumesb | 21-01-2010


t'acompanyo en el sentiment

i bé, de tot hi ha a la vinya del senyor

aquesta natural diversitat ens fa gaudir encara més de les bones vinyes

avui ha sortit el sol
aprofita'l

en ell hi ha tota la vida que t'ha donat qui ara està en una altra dimensió

que en ella ens podem tropigar-nos tots


Respostes

  • RE: A tots vosaltres
    Francesc Piñol | 20/01/2010 a les 23:00

    A tota la gent que heu opinat, pres partit, posició, postura, diré unes quantes inicials: G, C.c., J, D,V, f. M, A..Em deixo alguns dels mes bel·ligerants…. Necessiteu més dies?...Que os pasa?, opinar no costa gens, potser?, les coses sempre son més fàcils del que volem que sigui..per desgracia nostre…i tot segueix el seu camì. Per que opineu si no participeu .. he ahì el dilema!!!
    • Si la G és de gypsy
      gypsy | 21/01/2010 a les 00:17

      dir-te que no hauria de donar-te explicacions per opinar com m'agraden els reptes, a banda de si hi participo o no. Acostumo a participar més ens els de poesia però també he participat en el de prosa i no sempre sota el nom de gypsy.

      Ara no he participat perquè no tinc ganes d'escriure, concretament estic trista per motius personals, el dia 1 de febrer farà un any que es va morir el meu pare i encara l'enyoro. Et sembla prou raó per no necessitar més dies per participar? o és massa ridícula?

      De fet, no sé qui et penses que ets, assenyalant amb el dit a persones que estem a la pàgina d'una manera constructiva i si ja no es pot ni donar opinions sobre el funcionament del web, potser que pleguem d'aquesta dictadura del pensament que ens volen imposar persones poc transigents i democràtiques com tu.

      gypsy
      • RE: Si la G és de gypsy
        Francesc Piñol | 21/01/2010 a les 02:07

        Benvolguda Gypsy, amb tot el cor lamento lo del teu pare , t'entenc i comparteixo perfectament aquesta situació i et faig arribar tota l'energia de que disposo, per tal de que els teus dies estiguin plens de llum novament.

        D'altra banda no assenyalo a ningú, crec que no m'he explicat be. Penso que els reptes independentment de qui els convoca, no deurien de tenir cap tipus de polèmica envers la temàtica, l'extensió o si tenen o no paraules claus. Es participa o no i prou. Hi ha un jutge i aquest valora sota el seu criteri. Es tracta de participar , oi?, i de treure profit i forçar-nos a treballar, com si foren deures escolars, mes o menys. Per tal de veure les nostres limitacions i aconseguir millorar.

        En quant a qui em penso qui soc , està clar: un lliure participant a un repte de Relats en català que també té opinions sobre el funcionament de la pàgina. Dictadura del pensament? poc democràtic? De moment no he faltat a ningú donant la meva opinió, sobre l'opinió d'altres que opinen sobre el tema que ens ocupa. Tan sols he constatat un fet.

        Desitjant no et prenguis això com una qüestió personal.

        Francesc

      • RE: Si la G és de gypsy
        jaumesb | 21/01/2010 a les 14:57

        t'acompanyo en el sentiment

        i bé, de tot hi ha a la vinya del senyor

        aquesta natural diversitat ens fa gaudir encara més de les bones vinyes

        avui ha sortit el sol
        aprofita'l

        en ell hi ha tota la vida que t'ha donat qui ara està en una altra dimensió

        que en ella ens podem tropigar-nos tots
    • La M...
      Maurici | 21/01/2010 a les 08:35

      ... no és de Maurici perquè, en aquest cas, no vaig opinar sobre el tema, si bé molts (o alguns) d'aquí saben què en penso. Ara bé, condicionar l'opinió a la participació em sembla d'una curtedat bastant acusada...

      Maurici 47 (que no és la meva edat, sinó el número de reptes on he participat).
  • RE: ACABAT EL TERMINI DEL REPTE CLÀSSIC
    AssociacioRelataires | 27/10/2023 a les 17:08
    Bases XIV Concurs ARC de Microrelats «ORÍGENS/ARRELS» Associació de Relataires en Català

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.