Detall intervenció

RE: RE: Llibreries preferides

Intervenció de: Buk | 05-01-2006


Suposo que no seré massa original, però ja que encara ningú la nombrat, ho faré jo. La meva llibreria preferida és la Laie. M'hi podria passar tardes senceres dins seu, mirant i remirant llibres. I el millor de tot, és que sempre pots pujar al café de dalt a prendre un capuccino o un te verd mentre fullejes la teva última adquisició.

Salut
Buk


Respostes

 • Debilitats...
  Ze Pequeño | 05/01/2006 a les 13:15

  Jo tinc certa debilitat per les llibreries de segona mà.

  A vegades trobo certes meravelles que em sembla increible que la gent vengui.

  M'encantar passejar per entre piles de llibres vells, amb aquella olor tan especial que desprenen!


 • RE: Llibreries preferides
  allonsanfan | 05/01/2006 a les 15:04

  Aquí al meu poble la meva família sempre ha anat a la Ikastola, pocs llibre i bons, això sí mai tenen el que vols. També vaig sovint a La Gralla al poble del costat(Granollers) però tampoc hi trobo El llibre que vaig a cercar. A Bcn està la Central del Raval, amb el seu restaurant i Documenta, en aquesta última fou un vaig trobar l'últim llibre que desitjava. 'Doktor Faustus' de Thomas Mann.
  N'ha una altra, que està camuflada al meu carrer, unes cases més avall, és la del pare del meu amic Corb. El seu pare és llibreter de vell i té La ELE, allà és on millor m'ho he passat fullejant llibres de fa cent anys.
  • Llibreries preferides...
   nani | 05/01/2006 a les 15:31

   La GIGAMESH (subtítol: vici i subcultura), prop de l'Arc de Triomf (BARCELONA), de ciència ficció i fantasia, força llibres mítics, secció de versió original, librews econòmics i també bones edicions. M'hi podria tirar hores (de fet, m'hi passo mooltes hores).

   També la CATALÒNIA, la CASA DEL LLIBRE, la LAIE (ja comentada, jo tb m'hi passaria hores), l'apartat de llibres de l'ABACUS, la CENTRAL (tb comentada)...

   :)

   són fantàstiques les llibreries...

   i també m'agrada invertir hores remenant biblioteques... :)

   salut!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.