Detall intervenció

RE: RE: ===> COMENT: Actualització --> per a Larivor

Intervenció de: Larivor | 21-04-2005


Moltes gràcies per l'explicació. Finalment ho he entès!!! com que veig que la cosa sembla que ja està una mica col.lapsada, m'esperaré si es monta un altre grup de COMENT que em sembla una cosa poru interessant.

Ens veiem!


Respostes

  • RE: ===> COMENT: Actualització --> per a Larivor
    Llibre | 21/04/2005 a les 07:53

    Hola, Larivor:

    Primer de tot, disculpa la demora d'aquesta resposta. Últimament no disposo de gaire temps i no controlo el fòrum. Se m'havia passat per alt la teva pregunta.

    Sigui com sigui, el que t'ha explicat EmmaThessaM és correcte.

    Però... ja que m'han "passat la pilota" (he he) també te'n faig cinc céntims:

    Idea original del COMENT: Linkinpark

    Funcionament:

    1.- Els i les relataires que vulguin s'hi inscriuen (tan fàcil com dir: "Jo vull participar").

    2.- Formen part d'una llista de relataires (en aquests moments som 30).

    3.- Cada setmana és "la setmana de..." (per ordre de llista).

    4.- Durant "la setmana de..." la resta de relataires comenten al relataire en qüestió (cadascú en la mesura que pugui --hi ha qui només en comenta un parell, hi ha qui més... també hi ha qui no en comenta cap, per què ens hem d'enganyar?--).

    5.- Els i les relataires que s'han inscrit quan la iniciativa ja estava en marxa, s'han col·locat al final de la llista.

    Finalització:

    És cert que es va comentar de tancar la llista. I que en tot cas, si algú volia continuar amb la iniciativa, s'obrís un nou COMENT.

    Motiu? Amb els 30 que som ara, arribem just fins a l'última setmana de juliol (un bon moment per acabar, segons com t'ho miris).

    Però... només es va comentar. No s'ha arribat a cap conclusió.

    Tot sigui dit, jo, particularment, després de l'estiu no podré continuar. O sigui que m'hauré de donar de baixa gairebé per prescripció facultativa (m'auguro menys temps disponible, encara, i no podré complir amb els comentaris).

    Bé. Espero que l'explicació, malgrat que extensa, et serveixi.

    I sobre el fet d'apuntar-t'hi... com que jo no hi seré, passat l'estiu, en tot cas comenta-ho i que la resta de relataires del COMENT et diguin la seva (jo em limito a penjar la llista periòdicament, com a recordatori).

    Fins la propera,

    LLIBRE


    • RE: RE: ===> COMENT: Actualització --> per a Larivor
      Larivor | 21/04/2005 a les 09:38

      Moltes gràcies per l'explicació. Finalment ho he entès!!! com que veig que la cosa sembla que ja està una mica col.lapsada, m'esperaré si es monta un altre grup de COMENT que em sembla una cosa poru interessant.

      Ens veiem!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.