Detall intervenció

RE: Per a XaV2005

Intervenció de: XdV2005 | 25-05-2005


Com tot, tens part de raó, però observo una VENERACIÓ cap a OMATECH (no?, es diuen així) en alguns/es de vosaltres, que em semblem d´una INGENUïtat BASTANT GRAN-

ningú dóna res per res.

Penseu-hi

Ah i dur una pàgina com aquesta costa 4 duros


Respostes

  • RE: Una pregunta sobre el concurs "la platja llarga..."
    brideshead | 25/05/2005 a les 09:27

    Perdó, perdó, acabo de trobar la resposta!

    De tota manera, gràcies igualment i BON DIA!


  • RE: Una pregunta sobre el concurs "la platja llarga..."
    XdV2005 | 25/05/2005 a les 10:06

    No creieu que això dels concursos no és res més que aprofitar-se de nosaltres, jugar amb les nostres il.lusions?
    Quins premis dónen.
    Van de pobrets, però aquí si està posant molt de talent, idees per a fer contes, imatges poètiques...

    Qu més voldria o potser encara ho faré de tenir una web gratuïta de spots de publicitat, fes el teu anunciencatalà.com, p.e., m´estalviaria molts diners i sous, jugant amb la ingenuitat de la gent i asobre seria un heroi i un salvapàtries del català.
    NO ES AIXÒ COMPANYS NO ES AIXÒ
    • No, company...
      brideshead | 25/05/2005 a les 10:17

      no és això que dius tu. Si no t'interessa, no hi participes i punt.
    • Per a XaV2005
      Marc Freixas | 25/05/2005 a les 10:25

      Jo no crec que els concursos d'RC siguin ni molt menys per aprofitar-se de nosaltres, ja que el què si que jo crec és que aquests concursos ens serveixen a tots per sembrar més il·lusió per escriure... i només és la meva opinió.

      Tu creus que si ells veuen algún tipus de talent que els interessi se'n aprofitaran?

      jo, sincerament no ho crec així... penso que aquesta pàgina és una de les pàgines més interessants que s'ha fet mai per mantenir viu l'esperit de la nostra llengua... i torno a repetir, que només és la meva opinió.

      No creus que és precisament al revés, que en aquí s'hi està creant una nova generació de possibles escriptors en llengua catalana?

      bé, repeteixo que només és la meva opinió, i que jo ho veig més per aquest cantó, que no pas pel cantó de putejar-nos per escriure perquè ens agradi...

      és que no tindria gaire sentit no?

      Ara ja saps la meva opinió.

      UNA FORTA ABRAÇADA COMPANY!!!
      • Completament d'acord amb en Marc
        EmmaThessaM | 25/05/2005 a les 11:25

        En quin sentit s'aprofiten de nosaltres? Els concursos són només per donar-nos un punt de partida per escriure un relat i, els premis, una simple picada d'ullet.

        És veritat que, aquesta vegada, el concurs està patrocinat per un ajuntament i que això encara no s'havia fet mai però... Però la pàgina s'ha de poder finançar d'alguna manera i aquesta gent no és una ONG que jo sàpiga!

        Pots fer la teva pròpia pàgina web, penjar-hi els teus propis relats i col·locar-hi els teus propis anuncis en català: perdràs tant de temps fent-la que gairebé no te'n quedarà per escriure, no tindràs ni una desena part de les visites d'aquesta web i et perdràs la nostra companyia (que, tot i que a vegades ens perdem en "reflexions" irreflexives, en el fons, som bona gent).

        Escriu i deixa les malamarors de banda. Som aquí per passar-nos-ho bé amb la literatura i aprendre escriure; almenys jo hi sóc per això i no sóc l'única que pensa així.

        EmmaThessaM
      • RE: Per a XaV2005
        XdV2005 | 25/05/2005 a les 11:35

        Com tot, tens part de raó, però observo una VENERACIÓ cap a OMATECH (no?, es diuen així) en alguns/es de vosaltres, que em semblem d´una INGENUïtat BASTANT GRAN-

        ningú dóna res per res.

        Penseu-hi

        Ah i dur una pàgina com aquesta costa 4 duros
        • RE: RE: Per a XaV2005
          EmmaThessaM | 25/05/2005 a les 11:57

          No som ingenus: això és un negoci i a ells no els regalen els diners.

          No sé si aquesta pàgina costa 4 duros o no, però estic segura de què el seu manteniment els porta unes quantes hores de feina: ampliar servidors, actualitzar continguts, filtrar els relats abans de publicar-los, introduir millores,...

          Deixem les coses clares: els d'Omatech es guanyen la vida fent pàgines web i, en conseqüència, fan tot el possible per augmentar el nombre de visites d'aquesta web. Capitalisme pur i dur. Això, però, no significa que la seva web no sigui lloable: a mi la pàgina em fa servei, m'ajuda a aprendre i m'ha permès conèixer virtualment un munt de gent interessant.

          Els d'Omatech podrien haver triat qualsevol altre projecte per donar-se a conèixer però, tot i així, van decidir una web de relats: això diu molt a favor seu. Podrien haver fet una web d'Star Wars o del Barça i haurien jugat amb una mà guanyadora, tot i així, van apostar perquè quatre rates de biblioteca amb ànsies d'escriptors els llencessin a la fama.

          Ningú els va dir que ho fessin. Ningú els va assegurar que al cap d'un any hi haurien 11188 relats penjats a la web.

          No som ingenus: som la minoria de la societat que acostuma a llegir els diaris, no és fàcil enganyar-nos. Sabem que per Omatech això és un negoci però també sabem que aquesta web està ben estructurada i ens fa un gran disseny.

          No és VENERACIÓ: si de cas, molt de tant en tant, RECONEIXEMENT de la feina ben feta.

          Ningú dóna res per res: ja ho sabem. Ells ens ofereixen una infrastructura; nosaltres els ajudem a demostrar que la seva infrastructura és una de les millors de la xarxa (almenys des del meu punt de vista perquè, si no, ja m'hauria canviat de web).

          EmmaThessaM

          PD. Si trobes un lloc a on em muntin una web com aquest per 4 duros, no dubtis a fer-m'ho saber.
        • RE: RE: Per a XaV2005
          NinniN | 25/05/2005 a les 12:37

          Si creus això, què coi hi fas, participant-hi?

          Així contribueixes a que la web sigui més gran, més usuaris...

          Jo si pensés com tú, ni m'hi aproparia.
        • RE: RE: Per a XaV2005
          pivotatomic | 25/05/2005 a les 13:19

          Company, no saps fins a quin punt pixes fora del test!

          Si sabéssis la quantitat d'hores que hi aboquen els d'OMATECH i el benefici que en treuen a canvi, em penso que no trigaries ni cinc segons a demanar disculpes.

          Collons, què facil és disparar contra els altres sense tenir ni idea del que s'està dient!

          Abans de parlar (i, sobretot, de mal parlar) dels altres, valdria la pena fer servir una miqueta més el cap, que, encara que sembli que no, el tenim per alguna coseta més que per rematar de cap, com el Ronaldinho l'altre dia...
        • RE: Per a XaV2005
          Yrch | 25/05/2005 a les 13:37

          que més dóna el que costi o no costi dur una pàgina com aquesta? jo aqui només hi estic per a que em llegeixin i llegir a la gent que com jo, de moment, no troba cap altra manera de publicar el que escriu i donar-se a conèixer, i per tenir algún alicient per continuar escrivint, perquè per a mi és una manera de treurem les penes del damunt, i a més m'agrada, i algún dia m'agradaria poder-m'hi dedicar en cos i ànima a escriure i publicar un llibre o algo... per tant, que més dónen els 4 duros que pugui costar dur aquesta pàgina?

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.