Detall intervenció

RE: La contra de la que no es dirà mai amb raó, L'AVANGUARDA...perdó, creia que ho havia posta!

Intervenció de: Persona | 30-03-2011

Algú va dir que la bogeria es la mare de tot: L'art, la religió, la ciència, la poesia...diga-li com vulguis. La raó es una gàbia que es tanta en si mateixa...útil si. Per anar fent


Respostes

  • RE:
    T. Cargol | 30/03/2011 a les 12:37
    Això va sortir a la contra de la vanguardia, no?
    La d'avui també està força bé: un corredor de fons que explica les seves experiències mentals durant la carrera,...
  • RE: La contra de la que no es dirà mai amb raó, L'AVANGUARDA...perdó, creia que ho havia posta!
    Persona | 30/03/2011 a les 13:16
    Algú va dir que la bogeria es la mare de tot: L'art, la religió, la ciència, la poesia...diga-li com vulguis. La raó es una gàbia que es tanta en si mateixa...útil si. Per anar fent
  • MOLT BONA RESSENYA...
    llamp! | 30/03/2011 a les 14:41

    .... Personeta! Aquesta princesa Inca, veig que m'ha passat al davant en popularitat. Però no en el tema d'escriure poesia com a teràpia. Jo ho vaig començar abans.

    El fet és que per aquelles coses que passen avui he enviat un correu-e a "la Ventana" de Gemma Nierga, pq ens vingui a fer una conferència a la nostra associació, que com bé saps defensa als malalts mentals i els seus familiars.

    Quina boqueta la princeseta, no?!?!? No es calla la bogeria, ni tan sols per plantar-se a fer poesia i escriure un llibre.

    El que passa amb els bojos és que se'ns fa massa cas, se'ns presta massa atenció, fem molt soroll, però ningú es preocupa del fons de les nostres bogeries. I com bé diu la senyoreta... Podem expressar les nostres bogeries amb la poesia, sense que per això ens tanquin.... Molt bona pensada!


    ARA QUE SÉ QUE NO EM TANCARAN, JA PUC DIR EL QUE PENSO?

    ZAPATERO, PATATERO SE RAJÓ Y SE FUE.


    BUAH! M'HE KEDAT DESCANSAT!!!!




    CENTELLEJANT!!!!
  • Home..
    Daniel N. | 30/03/2011 a les 15:51
    La Princesa Inca, la he conegut personalment... va començar a ràdio nikosia, que també els he pogut veure de prop. Una mica tibadeta si què és la nena, com qualsevol del mundillo que arriba a alguna banda. Respecte al patiment interior jo prefereixo dir que tot em va de conya, que no sento res i que sóc meridianament feliç, per tocar els collons principalment, ja que la gent espera que els hi expliquis tragèdies tremendes i que diguis que la teva vida és una merda. (El que no penso dir però és que l'hospital és el que no és, això quedi clar, perquè això sí que és una merda, i de les grosses i calentes).

    Una abraçada
    Daniel

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.