Detall intervenció

RE: Ei....i una cosa grossa....hehehe...

Intervenció de: bardissa | 06-08-2013

el meu era ple de meló i prou, a veure qui ensopega el del paperet del color del vi vermell...
(siiiiiii, que jo un dia en vaig tenir un d'aquests a les mans, heheheheeeee)


Respostes

  • I, què caram, que vull tancar jo amb una imatge per a tots (ja que no puc repartir caramels)
    Mena Guiga | 05/08/2013 a les 22:50
    La Mena es va asseure sota la gran morera, ufanosa a l'estiu, de brancatge esponerós obert cap al cel, cada vegada més llarg, més pidolaire, més sabent el camí. L'arbre tenia al tronc un foradet i la Mena hi va passar la mà (imatge extreta copiar y pegar d'un episodi de la Pippi Langstrum, un dels meus ídols) i en va treure una bossa de caramels. N'hi havia per a tothom i per a tots els gustos (i no pas disgustos, cap dent corcada, cap enganxifamenta a cap paladar, que eren selectes i artesanals, segurament elaborats per follets de les arrels, aquells que saben fer tot cantant i rient, sota terra, il·luminats únicament i genial pels ulls de la gata Carmeta, tafanera al cent per mil i no folletívora (queda fatal!).

    I així cadascú pot triar el seu caramel. N'hi ha de flor de carabassó, d'anís, de licorella (els antics faraons embogien per aquest sabor), d'escudella sense òs del moll (per allò de les vedelles ximples), de pera d'aigua (d'estiu, fresca fresca), de cafè fort fortíssim (per a tensions baixes i dormilegues), de cirera picota, de cirera cor de colom, de préssec de Calanda i de Cala no Anda, de cava Montferran, de formatge de búfala (bufa que fa fort!), de....blablabla (els millors: els de blablabla ;)))


    Mena
    • De fet, no es podia esperar res més...
      Mena Guiga | 05/08/2013 a les 22:53
      d'un arbre de branques que o arriben al firmament amb embranzida o que quasi s'arrosseguen pel terra de palets, imitant els desmais, aquells ploraners i elegants arbres riberencs.

      Caram, el caramel de meló Cantaloup...udola!!!!!!
      • RE: De fet, no es podia esperar res més...
        bardissa | 06/08/2013 a les 14:58
        Doncs he aterrat tard a aquesta festa però m'ha agradat molt veure-la (o llegir-la) encara que sigui a misses dites (i encara que hi ha menes de misses, de no misses, i misses de mena).
        M'afegeixo a la felicitació, tot i que de forma tardana, mentre ensalivo un d'aquess caramelets de meló Cantaloup que tant amablement ens has donat a conèixer, i a la vegada em demano quina mena de descoberta deus tenir reservada per a tots nosaltres per celebrar aquest aniversari que sembla no tardarà gaire a arribar... Ummmmm
        Crec que et felicito ja les dues coses juntes i així, a aquesta segona, no seré la darrera en arribar.

        Moltes felicitats i una abraçada... de Mena!
        bar.
        • Bar!!!!!! Hehhee!!!!
          Mena Guiga | 06/08/2013 a les 15:13
          Així fas com jo que t'agrada el de meló cantaloup!!!! Sí, és una fruita que fresca -millor de safareig que de nevera- és un plaer. És de color carabassa i s'empassa com si res. I la síndria malmira dient: 'jo sóc més dolça i tinc un color més viu!' (ignora que serà feta a daus!!!!!).

          Petonàs i gràcies per la doble felicitarció. Però els 47 encara no toquen. Quietets, no us toca, feu cas, que sou de tardor, caram!!!!!

          Mena
          • Ei....i una cosa grossa....hehehe...
            Mena Guiga | 06/08/2013 a les 15:19
            Entre aquests caramels n'hi ha un i NOMÉS UN que mireu de no queixalar i destruir bestiotament que apart que es pot trencar una peça dental i els dentistes tenen un preu, passaria que el premi del caramel seria pel dentista (ningú té relats de dentistes carregades d'anells fets amb peces extretes??) perquè hi ha un caramel i NOMÉS UN que conté ben plegadet un 'dolç' (adjectiu megapreferit de Ge Pons...ai, vull dir Joan!!!!) regal regalito: un bitllet de 500 euros. Algú en coneix el color?

            I què en faria qui li toqués amb aquest trosset de paper???? (segur que comprar més caramels per incrementar economia. Però són caramels de follets de morera plantada el 2002. tot ha de quadrar. Ah!

            (Tomaaaa!)

            I plego, millor anar a migdiadejar, que fot una calda in-su-por-ta-ble.

            Mena (i tanco)
            • RE: Ei....i una cosa grossa....hehehe...
              bardissa | 06/08/2013 a les 15:28
              el meu era ple de meló i prou, a veure qui ensopega el del paperet del color del vi vermell...
              (siiiiiii, que jo un dia en vaig tenir un d'aquests a les mans, heheheheeeee)

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.