Detall intervenció

per a foster

Intervenció de: perisci | 09-04-2007


Estimat foster,

Buscant el meu repte (guanyador) que no tinc copiat enlloc, he trobat el teu missatge per a mi


per a perisci... - foster 01-04-2007 13:01

bé, ara que ja ha sortit el veredicte, a part de felicitar-te per guanyar, ho vull fer per una frase que fa anys que buscava...quasi exacta a la que t'he trobat en el repte...i que em sembla molt, però molt especial...

No saps com et temo, com en tu m'estimbo, com vull apagar el teu sol, la teva meravella de límit irreductible.

de veritat, gràcies...ara que està conformat en paraules, m'he tret un pes de sobre...la puc fer servir...en privat? hahaha...
foster"

Només vull dir-te que és un honor per a mi que aquesta frase tingui significat per a tu. Te la dedico sencera i pots fer-la teva del tot, perquè és per a tu (bé, en el sentit en què dos homes escriptors poden ser amics, ja saps).

La vaig escriure per a una noia que va aparèixer al meu grup d'amics i era la companya d'un de la colla. De sobte em va fascinar (i encara em fascina), i la força de la seva presència, d'allò que, sense triar-ho, significa per a mi, és un dolor, una angoixa, un fracàs que sempre m'acompanya. Només espero que aquesta força colpidora s'esvaeixi. Però la vida deu ser això, també, passar per aquesta mena de vivències.
Perquè, viure, no és fer-se fort i resistir davant de qualsevol huracà devastador? Si aconseguim sobreviure, sigui com sigui, hem triomfat! Tant com a individus com a poble (i ara penso en Catalunya).

Una encaixada, amic meu.





Respostes

  • eps...
    foster | 09/04/2007 a les 19:12

    novament d'acord pel que fa a aquest trosset obvi però intens del teu text:

    Però la vida deu ser això, també, passar per aquesta mena de vivències.
    Per què, viure, no és fer-se fort i resistir davant de qualsevol huracà devastador? Si aconseguim sobreviure, sigui com sigui, hem triomfat!

    bonatarda amic...i a tots, és clar

    foster

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.