Detall intervenció

per a Conxa Forteza, Perdix, Alicia Gili, mònica Prats i Jordipv

Intervenció de: jsebastia | 12-04-2005


Moltes Gràcies per els vostres comentaris. M'han animat molt i m'han fet reflexionar. Jo encara no m'he atrevit a comentar cap text en particular i és que em costa molt de fer-ho, encara més posar notes. Per altra banda he llegit tot el llibre i vull felicitar-vos a tots els que heu publicat algun relat. Trobo que són d'una qualitat excepcional. Espero amb delit la versió 2.0.


Respostes

  • RE: per a Conxa Forteza, Perdix, Alicia Gili, mònica Prats i Jordipv
    Conxa Forteza | 12/04/2005 a les 23:21

    de res, no tenguis por de comentar, t'ho diu una que per fer un petit cometari està dues hores pensant com fer-ho, sempre queda el recurs si hi ha més gent que ha comentat dir, "estic d'acord amb tot lo que han dit" jo crec que un comentari a banda de poder fer veure, com ahir a la nit a la trobada de relataires deien, coses que es poden millorar, critiques constructives, també és important sebre que algú t'ha llegit i que li agradat lo que has escrit. Jo em vaig enamorar de la teva ratapinyada ...


  • prova
    nuriagau | 15/02/2009 a les 17:03

    Ahir al vespre, va morir, sobtadament, en Manel Gausachs i Marí als 79 anys. No era un autor d'RC, però sí, un enamorat de les lletres i, des que el meu pare publicava a RC, un fidel seguidor dels vostres relats des de l'anonimat.

    Ell ha estat el corrector dels textos del meu pare, del fill, meus i ... Signava les seves correccions com a MaGaMa.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.