Detall intervenció

REPTE CLÀSSIC 569 (DLXIX): Física i/o química; veredicte i comentaris

Intervenció de: deòmises | 10-09-2014

01-Incongruència, de touchyourbottom


M'ha costat començar, no només a comentar aquest Repte Clàssic, sinó fer-ho amb aquesta amalgama de situacions esperpèntiques i vocabulàries de la Selènia. Serà que estic espès o que la redacció de certes frases hauria de revisar-se. Però res de fer-me cas a mi, que un ja no té les neurones massa àgils... El que em queda clar és que la selènia ja no saluda ningú degut al seu lloc a l'Ajuntament... O ni això he captat...


02-La troca, de SenyorTu

Gran... no es tracta d'un triangle amorós sinó d'una troca ben embolicada, entre mirades i sexe i química i físics... més elements no calen, perquè amb prou feines els embolics s'encabeixen entre el passat i el present i el futur... i algun que altre queda a l'aire, però ja s'encarregarà el cap del lector de lligar-lo o d'entortolligar-lo...


03-La física de les idees, de David d'Argent

o de com tractar amb metàfores l'origen d'un pensament. Bell i visual, sí, i amb un argument quasi nul. Si es vol ser primmirat amb els relats convencionals. Però no el jutjaré d'aquesta forma. Em quedo amb les frases preciosistes, plenes de poètica.


04-Eureka, d'Edgar Cotes i Argelich

L'episodi del descobriment d'Arquímedes, amb pinzellades ben concises i concretes per minimitzar i estalviar. Una síntesi física en l'alquímia dels mots. I, malgrat tant de minimalisme, efectiu.


El veredicte és favorable a en SenyorTu i la seva troca.
Per molts anys i a pel 570!


d.


Respostes

  • RE: REPTE CLÀSSIC 569 (DLXIX): Física i/o química; veredicte i comentaris
    touchyourbottom | 12/09/2014 a les 23:32
    Cadascú té les neurones que té. Reconec que les meves es deuen adir amb minories afins de confins insospitats que àdhuc jo desconec.
    A més, és un exercici. He fet unes revisions, però conservant el nervi que em va empènyer, entre rabiüt i critiquet (i no juga a criquet).
    Sí! La Selènia és una persona que no saluda perquè treballa a l'ajuntament (no és un cas únic, malauradament) i té una mala llavor: allò de no haver pogut triar (per no 'arribar-hi') i per això es descol·loca.
    Gràcies per llegir-ho. I per opinar. Totes les visions són vàlides i escoltables.
    :-)
    tyb

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.