Detall intervenció

No serà que teniu gremlins, a RC?

Intervenció de: Joan Colom | 12-04-2024

A banda de la desaparició d'un autocomentari al relat "Santa innocència", motiu d'una recent intervenció, acabo de detectar una innòcua anomalia: el relat "Un lletraferit malastruc", publicat el 02/04/2024, que reposava entre "Santa innocència", publicat el mateix dia, i "Vint nanoocurrències sobre LLEPAR", publicat el 06/04/2024, sembla que amb ocasió d'un comentari d'Atlantis, d'avui mateix, ha saltat per damunt de "Vint nanoocurrències sobre LLEPAR" i ha reaparegut amb data 12/04/2024. Misteris de la informàtica...


Respostes

  • RE: No serà que teniu gremlins, a RC?
    Joan Colom | 12/04/2024 a les 19:36
    A més, en dues hores el nombre de lectures ha passat de cent i escaig a mil i escaig.
    • No, no són gremlins
      AssociacioRelataires | 13/04/2024 a les 10:16
      Hem volgut mostrar-te que podem passar un relat a pendent de publicar, i tornar a publicar-lo sense que perdi cap missatge. Com et deiem a l'altre entrada anterior.
      Sols canvia la data de publicació, crant-se la paradoxa que tens comentaris anteriors a la data de publicació, i això sí qye sembla màgia; tenir comentaris abans de ser publicat!!!

      Bé, era per dir-te que si vols, podem possar en espera el relat que volies modificar, el modifiques com et sembli, i el tronem a publicar quan ens avisis. No serà tan aviat com tu voldries, però ho podem fer.

      Està clar que això sols ho farem quan sigui estrictament necessari, no volem tampoc que us acostumeu a demanar que us el tornem a posar en espera per modificar coses.

      Casos extremament necessaris, per costum de demanar, sempre queda el costum de no fer cas.
      • RE: No, no són gremlins
        Joan Colom | 13/04/2024 a les 10:58
        Trasllado aquí els meus últims comentaris en la intervenció "Per a AssociacioRelataires", el d'ahir

        "Això és el que faré: sense esborrar res, de moment, enviaré de nou el relat, amb l'error de puntuació corregit. Un cop publicat, si veig que la nova versió incorpora les 130 lectures i els 2 comentaris, esborraré l'antiga; si no, esborraré la segona versió i provaré de fer un autocomentari a la primera."

        i el d'avui

        "M'heu publicat la versió corregida de "Santa innocència" i, tal com suposava, no ha arrossegat els dos comentaris ni el nombre de lectures de l'anterior, així que l'eliminaré i tornaré a penjar un autocomentari de l'antic."

        Potser és que no ens hem acabat d'entendre. Acabo informant-vos que l'autocomentari s'ha convertit en dos, per un error en el primer.
        • RE: RE: No, no són gremlins
          AssociacioRelataires | 13/04/2024 a les 11:04
          No has entès res. No pateixis, és normal, no ens hem explicat bé.
          Millor, així no ho tornarem a fer.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.