Detall intervenció

no, no si deus tenir raó tu, que en saps un niu

Intervenció de: Renée Vivien | 12-09-2010


i no és sorna, que t'admiro moltíssim, sincerament.
Bé, de fet tu també em caus molt bé malgrat em castiguis de cara a la paret i sense gelat :-P

No sé si hem coincidit mai, potser sí...

Molts petons artista!


Respostes

  • ah, un apunt
    Renée Vivien | 11/09/2010 a les 23:41

    no crec que sigui desproporcionat que mati al marit.
    Sovint moltes dones han estat assassinades pels seus marits o companys sense que abans hi haguessin hagut maltractes físics. Encara que la majoria d'aquests casos, sí que van precedits d'agressions prèvies.
    Hi ha molts casos de gent que se li gira el cap o se li en va l'olla i es carrega als pares o al marit o esposa, potser perquè hi ha una malaltia psíquica de fons o una gran frustració no expressada. I la gent sol dir: "que rar, si era una parella que es portava de meravella, sense crits ni baralles"
    Vull dir que no em sembla una situació impossible ni irreal. Potser lo de la destral és dràstic però també li podia fotre un tiro, no sé. Recordo el cas real d'un noi jove que va matar als seus pares sense cap motiu aparent. Suposo que està al psiquiàtric. Però aquestes coses, malauradament, de vegades succeeixen. Jo no volia fer apologia de l'assassinat, sinó reflectir una ment que en un moment donat i sense motius aparents pot arribar a fer quelcom tan desproporcionat com matar a algú. Els motius? no els sé, però potser els metges tindrien quelcom a dir.

    Bé, disculpa l'aclariment tan llarg i rollero.
    Gràcies per tot i felicitats per l'èxit de participació i pel teu mestratge fent de jutge.


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.