Detall intervenció

música per l'11 de setembre

Intervenció de: fill de les ombres | 03-09-2005


ei amics relataires!
confio veure-us i tenir el plaer de conèixer-vos el dia 11 de setembre a la mostra organitzada en motiu de la nostra diada.
mentrestant, m'agradaria recollir propostes per tal de posar música a la iniciativa.
hi ha una colla de relataires cantautors que publiquen les lletres de les seves cançons a la web, oi? doncs bé, què us semblaria si al costat de la parada poséssim uns amplificadors i uns micròfons per deixar que tots aquells que vulguin puguin presentar les seves cançons allí?
pot semblar una proposta una mica desorbitada i complexa però us animo a que proposeu i doneu idees per tirar-la endavant, a més a més de comptar amb les vostres cançons i el vostre inestimable recolzament.

passa-ho, vine, llegeix, canta i fes gran aquesta festa, aquesta llengua, aquest país.


Respostes

 • me'n descuidava
  fill de les ombres | 03/09/2005 a les 07:33

  amb tots aquells que volgueu aportar la vostra música, veiam si podem reunir material per tirar-la endavant sense haver de posar-hi diners, què us sembla? ... amplificadors, micròfons, ...
  no sé si entre vosaltres, com a cantautors, també hi ha grups de música al complet, si fos així... i la direcció de relatsencatalà li sembla bé... podem posar tots els instruments. (bateria, baix, teclats...)

  si no fos possible perquè tot això porta un enrenou considerable, tirarem prou amb guitarra pròpia i micròfon.

  tanmateix, el grup de música del que participo pot col·laborar amb micròfons de bateria i 2 de veu, també si calgués, la base de la bateria i hauria de consultar si el nostre tècnic de so s'ho pogués fer venir bé per dur la nostra taula i tot plegat.
  ...
  ja m'estic enrotllant massa... ara us toca a vosaltres dir-me què penseu de tot plegat

  GRÀCIES!

  www.enrenou.tk - (la nostra tímida web en construcció - a partir del dia 17: www.enrenou.com)

  • La Mostra
   jordi domènech i arnau | 03/09/2005 a les 08:24

   Cal comptar que l'ambient de la Mostra de l'Onze de Setembre, és bastant sorollós per naturalesa-
   Hi ha actuacions en directe de "coses" que fan força brogit¨diables, tabalers, grallers, corals de molta gents: i això durant tot el dia.
   També una megafonia general que anuncia esdeveniments, per exemple, quin escriptor està signant llibres.
   També tenim el problema que hem de suportar les proves de so del concert que es fa en acabar la mostra, que son llargues i ens ha costat força pactar que es facin a les hores que menys molestin les nostres activitats.
   I un problema gran és l'espai, allò és ple de gent quasi tot el dia, realment lloc per tocar en directe, no n'hi ha.
   Què es pot fer doncs?
   Puc parlar am els que s'ocupen de la megafonia, per veure si com a música ambiental (si és que n'hi ha, que jo aquest dia vaig tan atabalat, que no sé si els altres anys n'hi hem post o no) es poden posar aquestes cançons i si d'alguna manera es poden anunciar per megafonia. Parlo de música enllaunada, clar.
   D'altra banda, a la parada de Relats també s'hi pot fer alguna cosa, però sempre mirant de no interferir les activitats de les parades veïnes, ja miraré quines són.
   I també, com que això és una mostra on la gents ve a veure que fan les diverses entitats, dins l'ambient d'una festa, el que cal pensar, és que els podem donar als visitants, quina mena d'informació que posteriorment i amb més calma, els faci tornar a pensar sobre el tema i tot no acabi en un paperet que no es llegeix que li van donar un dia en una fira…
   Total que no és fàcil i que cal adonar-se quines són les condicions reals del dia: espai, soroll, afluència de visitants, convivència amb altres participants. El que cal és imaginació per pensar què es pot fer en aquestes circumstàncies concretes. Potser, venir aquest any, veure de què va i pensar l'any vinent a participar des de molt més aviat dins l'organització.

   Jordi,

   …com a un dels organitzadors de la Mostra de l'Onze de Setembre.
   • RE: música a La Mostra
    fill de les ombres | 03/09/2005 a les 08:50

    Jordi, comentari rebut!
    doncs res, ... com que sóc de fora de la capital mai he gaudit d'aquesta festa i no sabia que era tot tan complicat.
    si cal, oblidem tot el tema sorollós i l'any vinent en tornem a parlar... imaginava que sent un espai obert i tan gran no seria un destorb tan bèstia.

    com podríem contactar o rebre informació de quan s'organitza aquesta festa per poder-ne participar?
    gràcies.


    de totes maneres, seguim a l'espera de les teves indagacions per veure si ni que sigui en espai petit i a moments esporàdics es pot fer sonar una guitarra i un micròfon en ambient reduït per poder participar de la festa amb una altra expressió de la nostra cultura.

    a reveure!
    • RE: RE: música a La Mostra
     jordi domènech i arnau | 03/09/2005 a les 09:15

     De destorb, res, senzillament que tot és atapeït i realment complicat.
     Tot just un mes que s'acabi la mostra, ja comencem a preparar la de l'any següent, però la qüestió de les actuacions la treballem de es darreres, potser al mes d'abril.
     Per posar-se en contacte, el més fàcil suposo que és per correu electrònic:
     info@gentdelaterra.org
     Les coses de música les porta en Lluís Capellades, o sigui que demaneu per ell.
     Jo hi parlaré suposo que el dilluns i esbrinaré com està tot aquest tema dels moments buits, que sincerament no en tinc ni idea.
     Penseu que la Mostra és una cosa totalment autogestionada, on quan qualsevol persona o grup (que accepti el principis generals de Gent de la Terra) té alguna idea, l'exposa i si hi ha consens, s'encarrega de tirar-la endavant qui la proposa. L'organització, senzillament som uns quants que mirem de coordinar, però els participants, són autònoms.
     La filosofia de tot plegat, es pot veure una mica a la nostra web
     Gent de la Terra


  • RE: me'n descuidava,
   Conxa Forteza | 03/09/2005 a les 11:59

   no ho vull dir al grup del meu fill "salfumant" és tan beneit que ara és nacionalista basc i no català, enten que els bascs vulguin l'independència i no els catalans, ara li ha donat per aquí ... les lletres les fa en castellà i jo a sofrir ...
   • Conxa, ja li passarà
    jordi domènech i arnau | 03/09/2005 a les 13:25

    Això és una cosa que es cura amb el pas del temps…
    Qui no havia estat en no sé què que era més revolucionari que en Bakunin, i al cap dels anys, quan ja te n'havies fartat, acabaves veient que de revolucioneri, res de res?
    Potser l'única diferència entre un adolescent i un adult més o meys madur és el nombre d'errors acumulats.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: