Detall intervenció

Missatge per a la dama Nuriagau....

Intervenció de: GuillemdeClaravall | 24-12-2009


Fermosa i respectada dama:

Heu fet amb cura i dedicació una llista d'escriptors i les seves millors obres. En el meu cas no té cap mèrit ni interès ja que només he publicat un escrit, però hi ha un tema que em preocupa: a la llista tres autors tenim l'obra d'un color una mica diferent, què vol dir això? Potser no té importància però em produeix malastruc, sobretot perquè un dels altres autors ha mort fa poc (al cel sia). Explique-vos, doncs, senyora i assegureu-me que tot és una casualitat i que no m'he de preocupar per res.

Aprofito per enviar-vos salutacions des del segle XI.

Guillem.



Respostes

  • Perdoneu, oh noble senyor
    Leela | 24/12/2009 a les 16:15

    per ficar-me en converses al·lienes, sobretot jo que vinc del futur. No vull ofendre però no serà que els que gaudiu d'un color diferent és perquè, per algun motiu, heu clicat al vostre relat i com tot enllaç html un cop clicat, canvia de color? potser un color lilós.

    Salutacions des del futur i bon nadal!!!
    • Sóc un ignorant.
      GuillemdeClaravall | 24/12/2009 a les 16:33

      Per la delicadesa de la vostra resposta endevino que sou senyora i de noble cuna. Us agraeixo l'aclariment ja que en efecte el meu relat estava una mica lilós i el d'algun altre que havia tingut interès en llegir; per exemple el del desafortunat senyor Viadé.
      Tot plegat un fet absurd però que m'inquietava, potser a la meva època som en excés supersticiosos.

      Quedo deutor vostre.

      Guillem

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.