Detall intervenció

injust....

Intervenció de: lienu | 28-05-2008


jo no sóc escriptora, i ja em perdonareu per les meues faltes en la llengua catalana, no sóc tan culta alhora d'escriure, la meua llengua materna es el castellà, però estic aprenent... com ja vaig dir una vegada, no escric, tan sols llegeixo i comento la feina dels que he llegit i m'han transmés una llàgrima, un somriure o inclós rebiug.... però trobo i penso que es molt injust que entre vosaltres us llegiu i posso la mà al foc que ho feu, i no valoreu la feina dels vostres companys de relats, a banda de que sigui mes o myens dolenta o mes o menys bona.. en un comentari d'aqui mateix vaig llegir que si volies que et valoresin o et votesin es tenia que posar un 10 a tothom.. per el amor de deu!!!!!!!! que el meu pensament es que sou gent molt culta, que teniu un do de paraula i la transmeteu regalant-nos així boniques paraules per als nostres ulls, tendres o esgarrifosos pensament...
Qué costa fer un simple comentari o crítica positiva per poder donar idees?tant costa ajudar amb paraules als companys??
ara tinc 27 anys, i la meva mare desde ben petita m'ha ensenyat que en la vida s'ha de ser companyera no ribal, que s'ha d'estimar per a que t'estimin i sempre, sempre tenir el cor transparent, i em decepciono i trobo injust quan passen aquestes coses, més que res perque després la gent es tracta de incibica, de poc companyerista (o sento si ho escric malament) i es que amb raó.
Aques comentari no es per ningú en concret i per a tots/es que ho vulguin llegir i no cal dir, que no hi ha cap anim d'ofendre a ningú.. tan sols i per últim que siguem companys....
bon dia!


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.