Detall intervenció

gracies (missatge per tothom)

Intervenció de: crispeta | 12-02-2005


Res.. avui he entrar per a veure els nous relats, i si n'havien comentat algun dels meus (no ha estat el cas, pero no desistiré, jeje).. i mira, ja feia dies que havia vist el forum pero no m'atrevia gare a dir res.. però he pensat, animat i saludals a tots i comenta que t'agraden els seus relats o el que sigui.. pero crec que no ho faré, per la vergonya i aquestes coses.. així que crec que amb un gracies, tant pels realitzadors de tot això i pels relats i autors que et fan viatjar, i somriure, i tenir por, fred, calor, saltar, interessar-te per un lloc, per dirme que haig de millorar, per dirme que faig faltes dortografia (ho se no tinc perdó), per dir.me que us ha agradat un relat, o que no, que és horrible, per creure en un relat, en algú inexistent, o no, per re.. i per.. per tenir que llegir un dia que no vols, jo-que-ser, fer els deures de dibuix artistic (per exemple)... doncs això..












..gracies


Respostes

  • RE: gracies (missatge per tothom)
    David Gómez Simó | 13/02/2005 a les 18:33

    No cal tenir tanta vergonya, que aquí no ens veiem les cares i podem ser tant sincers com volguem amb els nostres relats ( i sempre quedarà el recurs de dir que es pura ficció).

    Anims i endavat,

    David.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.